|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Me strong and me decide to show screenshots.
![]() Me kill draggy! ![]() Me smile! ![]() Zig zag gobbo attack! ![]() Me level-up! ![]() Me on old client, me in danger! ![]() Me watchin'! ![]() ![]() Zbiór z kilku moich postaci, no dwóch obecnie, innymi nie robię screenów. Me kill! Zdrówko! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Spox'ssy ale dlaczego tak malo
![]() ![]() Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: Obecnie jestem ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() hehehe
Nie wiem czemu narzekaż w ostatnim screenshocie!!!! Dla mnie coś takiego to blogosławieństwo, taki resp! Ogólnie fajne zdjęcia,i niezłe przedrzeźnianie Jar Jara Binksa z Gwiezdnych Wojen... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() gratz za fajne ss a ten respawn naprawde niczego sobie rzez bylaby niezla
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Właśnie idę na fortecę poklepać orki, więc jak wrócę to złożę fotorelację.
Zdrówko! Me strong! Buta humak! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() I love draggy. Narazie moge tylko ogladac screeny z dragami więc dawajcie ich więcej.
Na tym ostatnim screenie by ci sie gfb przydalo ![]() Stanton Darkdrow - 2dzień grania - 16lvl. ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() fajne ss'y szkoda ze nie zrobiles zdjec lootu z draga i tylko 2 z bicia :/
ale bardzo mi sie podobaly ;] |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() fajne screeny... czy to z mino to paradox tower?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie.Jest to wieza minosow (i podziemia) kolo kaz
![]() Ciekawe ssy ![]()
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Kolejne:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pod koniec poszedłem na POH i tam podczas lania GS, jeden z Polaków mnie przyblokował i padłem. :/ |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ciekawe. SS. Co do tego dead'a na PoH to współczuję. Tak to jest z polaczkami. Zabiją rodaka żeby tylko loot zdobyć.
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem, co kierowało tym Polakiem. Pewnie miał dobre intencje, ale nie popisał się techniką.
To było tak: Gadam sobie przez GG, a ludek stoi obok świątyni na POH. Za chwilę patrze, a tu GS mnie leje i jakiś koleś włazi do świątyni (zlurował na mnie). Schowałem się do środka i kiedy GS obrał nowy cel, wyszedłem, aby go trochę popieścić. Lałem go z lewej strony świątyni, kiedy do walki dołączył się nowy koleś. Nie chciałem spierniczać na cyce, a niestety byłem w tym kierunku ustosunkowany, więc sobie zakręciłem. W tym momencie Ten Pan, który mi "pomagał", zamiast zejść mi z drogi, stanął sobie i szedł akurat dokładnie tam gdzie ja. Musiałem do nędzy cholernej zmienić kierunek na cyklopy i w tym momencie gs mnie dogonił. Oberwałem raz za 100, walnalem uh, drugi raz za 200 - uh, trzeci za 200 - uh, czwarty raz za 200 - uh, w tym samym momencie, kiedy uhowałem się, w dziwny sposób oberwałem do czerwonego i już nie udało mi się zapuścić kolejnego UH :/. Przez tego miłego Polaka, straciłem dystans od GS'a i nie mogłem już nic zrobić, jak tylko uhować się. Niestety gs lał mnie szybciej, niż ja się uhowałem. Co straciłem? 6 life ringów, plecak uh, broadsword, halabarde, kase, level, skille, etc... Uważajcie na noobów z wysokimi levelami, bo możecie zginąć przez ich głupotę. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() te z orc landu fajne ;] reszta ujdzie ;]
#14 |
Guest
|
![]() spoko , niedlugo swoje wkleje .. Eh i opisze swoja smierc :/
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ta ss. Z czego cie ten fire devil atakował że tylko za 5 i 1, z wideł?!?! A taki resp minosków to masakra, jedna sekunda i taki np: rycek na lev 40 nie żyje. Tyle archerków.
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() no no no fajne SS`y z minosami moim zdaniem jedny z najlepszych;]
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Gratz ss'ów . Chyba najlepszy byl tan z tymi minosami, wzyciu tyle niewidzialem.
|
![]() |
#18 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80