|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie. W Darashia palace jest wiele zamkniętych drzwi a za niektórymi są fajne rzeczy. Szkoda tylko że te drzwi za którymi są fajne rzeczy są zamknięte. Mam 2 pytania.
1. Czy da się otworzyc chociarz 1 z zamkniętych drzwi(powiedzcie przynajmniej że się da) 2. Za jednymi z zamkniętych drzwi jest teleport okrążony energy fieldami. Czy o jest quest czy tylko ozdoba??? Może to tylko ozdoba zachęcająca do kupna PACC?? Ja tam nie wiem. Edit: Tak ale co z teleportem. Może on cie teleportuje do questu np. na thunder hammer gdzie musisz pokonac orshabala i 6 demonów a nagroda jest w skrzynce(wiem głupi przykład). Ostatnio edytowany przez Rookslayer of Dolera - 20-01-2006 o 18:04. Powód: ładny |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() "Może to tylko ozdoba zachęcająca do kupna PACC?? Ja tam nie wiem."
Wytlumacz mi po co mieliby zachecac do kupna PACCa kogos, kto PACCA juz ma (Drashia to pacc city) :O Co do tematu to prawdopodobnie nie ma do tych drzwi klucza, zwykla ozdoba. A dlaczego nie ma? Bo gdyby ktos go mial codziennie moglby zdobywac sobie te przedmioty po server save. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Myst Rydan ma racje, watpie zeby to byl quest a dobre przedmioty nie leza od tak sobie trzeba na nie zapracowac, tak wlasnie stworzona jest TIBIA i CIPsoft chcialo urozmaicic troszke wyglad i tajemniczosc krajobrazu wiec umieszczaja czasami takie dziwne miejsca.
![]() |
![]() |