Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-01-2006, 13:24   #1
Rookslayer of Dolera
Guest

Domyślny Darashia palace

Mam pytanie. W Darashia palace jest wiele zamkniętych drzwi a za niektórymi są fajne rzeczy. Szkoda tylko że te drzwi za którymi są fajne rzeczy są zamknięte. Mam 2 pytania.
1. Czy da się otworzyc chociarz 1 z zamkniętych drzwi(powiedzcie przynajmniej że się da)
2. Za jednymi z zamkniętych drzwi jest teleport okrążony energy fieldami. Czy o jest quest czy tylko ozdoba???
Może to tylko ozdoba zachęcająca do kupna PACC?? Ja tam nie wiem.
Edit: Tak ale co z teleportem. Może on cie teleportuje do questu np. na thunder hammer gdzie musisz pokonac orshabala i 6 demonów a nagroda jest w skrzynce(wiem głupi przykład).

Ostatnio edytowany przez Rookslayer of Dolera - 20-01-2006 o 18:04. Powód: ładny
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2006, 17:48   #2
Myst Rydan
Użytkownik Forum

Myst Rydan's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
Domyślny

"Może to tylko ozdoba zachęcająca do kupna PACC?? Ja tam nie wiem."
Wytlumacz mi po co mieliby zachecac do kupna PACCa kogos, kto PACCA juz ma (Drashia to pacc city) :O
Co do tematu to prawdopodobnie nie ma do tych drzwi klucza, zwykla ozdoba. A dlaczego nie ma? Bo gdyby ktos go mial codziennie moglby zdobywac sobie te przedmioty po server save.
stary 20-01-2006, 18:00   #3
Dzieciak
Guest

Evul

Myst Rydan ma racje, watpie zeby to byl quest a dobre przedmioty nie leza od tak sobie trzeba na nie zapracowac, tak wlasnie stworzona jest TIBIA i CIPsoft chcialo urozmaicic troszke wyglad i tajemniczosc krajobrazu wiec umieszczaja czasami takie dziwne miejsca.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania