![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() witam. mam pytanie. aha..szukalem ale nic nie znalazlem! bo ostatnio moj qpmel mi powiedzial ze cwiczyc skile sperami i one wogole sie nie lamaly. czy to prawda? moze spery juz sie nie lamia? a jesli dalej sie lamia to powiedzcie jak moge skillowac paladynem! prosze! nie wyzywajcie od nobow!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja palkiem sobie uzbieralem ze 40~ sperow, i dalem do dp. I trenuje z kumplem niedaleko dp, i jak co to pojde po speary albo wezme wszystkie schowane w bagu. Czy speary łamią się? - Tak, lecz już znacznie wolniej niz po Up Date.
Pozdrawiam.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 20-01-2006 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Imię: Jarryn the Rookguardian
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 31
|
![]() Jak się nie łamią, jak się łamią. Może w stosunku do poprzedniego większego updateu mozna powiedziec ze się nie łamią. Zbierasz spaery na trolach i trenisz na trolach na niskim lvl i skillach. Jak masz wyższe to dajesz śmialo na orc spaermany. Noobem cie nie bede nazywac, ale jako taki knight tez powinienes wiedziec jak sie skilluje palem... Ale to nieważne
![]()
To jest tylko Wirtualny Świat pomieszany z rzeczywistością - więc wyluzuj ![]() Płacę 100K na rooku na Infernie dla osoby, teamu przez który zginę i zostanie to udokumentowane ss lub filmem. http://photobucket.com/albums/f156/J..._Rookguardian/ Ostatnio edytowany przez Jarryn the Rookguardian - 20-01-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: TM
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shadow of Lani
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Pozatym tym z moich obserwacji zauważyłem że im większy skill distance fighting tym speary łamią się wolniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Można też zbierać small stone na goblinach... zbierasz sobie 100~ i ci starcza na półtorej godziny... czasem mniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tashanek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja mam Royal Palladyna na 78 levelu:
1. Speary się łamią 2. Ja skiluje boltami (wiem ze to nierozsądne, ale mam w 3 dupy kasy)