|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Po przeczytaniu posta o wywiadzie(http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=11171&boardid=11&styleid=1&sid =0b4dc41ba5360a71d164e411e9e8da18)z Stevem tak się zastanowiłem czy to możliwe żeby jeden z tych zagranicznych serwów byl Polski... Co o tym sądzicie?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polski serwer raczej nie powstanie teraz. W przyszłości bardzo prawdopodobnie. Ale nawet jakby powstał to bym został na swoim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Fajnie bybyło jak by powstał Polski server ale wole zostać na swoim serverze szkoda mojej postaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ehhh. Polski server nie powstanie na 100%. To jest wogóle nieopłacalne poco server w Polsce gdy jest w Niemczech. Jest w USA i w Niemczech i następny server będzie w kraju, który jest daleko od tych pozostałych. Aby w każdym zakątku świata był gdziś blisko server. A poco w Polsce??? Jak już to uważam, że w Brazylii (w Tibie gra dużo Brazylijczyków i w pobliu Brayzlii nie ma servera). Myślę, że Azja albo Ameryka Południowa.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() był już taki temat więc po co do cholery jasnej zakładasz kolejny!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Po pierwzse: morzesz stworzyć nową postać na tym samym końcie nie kasując tamtej.
Po drugie: exstra by było odrazu bym stworzył tam postać. Po trzecie: jest to mało prawdopodobne, ale trzeba mieć nadzieję. |
![]() |
![]() |