|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ~Wiadomo o co chodzi
![]() ~Okolice Venore ~Bloker : Archangel Krystian 42level Miłego oglądania: Film trwa około 80 minut EDIT: Sorki za to że nie podałem linka. Komp mi sie zaciął i tylko to zdążyłem napisać chciałem wyedytować ale coś sie stało i musiałem formatować. ZA CHWILE BEDZIE LINK. Do modków: prosze nie kasować bo linka za min będzie! EDIT: LInk do flimu >>>link<<<<
Gdyby cały świat był tak delikatny jak podmuch wiatru w moich dłoniach Gdyby wszystkie dni nie były policzone dla tych, Którzy chodzą bez celu po ulicy Gdyby przestrzeń między nami nie była tak trwała jak to czuję Nie byłoby smutnej piosenki Ostatnio edytowany przez Kowek - 17-02-2012 o 21:35. Powód: Zaciacha kompa i brak linka do filmu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Na dzien dobry panowie zapomnieli machety....gtz
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poooooooteeeeeeeemmmmmmm zabili pare gs'ów(4) i magiczna zorientowala sie ze nie dziala jej rozdzka;] wiec sobie poszla...ale jakoz nie znala drogi to po tych 4 gs'ach bloker musial ją odprowadzic...-.- wiec kolejne 4 minuty czekania Potem pare gs'ów...i sie rozeszli-_-'' Z 80 minutowego filmu akcjia to moze jakies polgodzinki(jakby sie posklejało wszystko), + niesmiesznie dialogi= NIE SCIAGAJ
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 23-01-2006 o 13:57. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Może backpack knight legsów wylootował i to dlatego . . .