|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Ashganek Gundam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intimate
Świat: Libera
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Droga z Maina do Rooka jest tylko jedna - jeżeli po kolejnej śmierci Twój exp nie wystarcza na posiadanie 4 lvl'u, wtedy Twoja postać resetuje się całkowicie i zaczynasz zupełnie od nowa w rooku (ponoć zupełnie, ale red skull Ci zostaje :/ ).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Z deczka nie kapuje czy cala postac sie resetuje niemam czaruw ani nic ??
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Po ostatnim apdejcie to wracasz na rooka po powrocie gdzies na 5 lvl(bodajze). Teleportujesz sie wtedy na rooka i wszystko jest tak, jakbys zalozyl nowa postac-zaczynasz ponownie z clubem w lapie, jablkiem, jacketem na sobie i torchem w drugiej lapie. Of korz skille 10/10/10/10/10/10/10... Lvl 1 mana 0 i No vocation. Jedyne co ci zostaje z maina to redskull. Nie wiem co sie dzieje z twoimi przedmiotami umieszczonymi w depo ale wqydaje mi sie ze znikaja. Czary sa raczej nieaktywne, a na pweno sa nieaktywne na rooku(jeszcze ani razu nie widzialem goscia na rooku kto by rzucal utevo lux
![]() Moja rada-dociagnac szybko 15+ lvl i nie ginac ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Ashganek Gundam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intimate
Świat: Libera
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie wiem jak to jest z czarami, ale tracisz skille i zaczynasz od pierwszego lvlu. (tak było przynajmniej przed updatem)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Wszytsko Ja rozumiem oprocz jednego - skad mam red skulla i za co? za to ze mnie ciagle ubijali ?:/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() LOL
![]() Redskull za to ze cie ubijali jezu szczyt hamstfa ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() No co? Ja nigdy nie bylem zrookowany, a Wy ciagle mowiliscie ze red skull zostaje... a Matheous sie jakos tak wyrazil "Jedyne co ci zostaje z maina to redskull." Wiec pomyslalem ze sie go dostaje czy jakos tak
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Top: to ze po powrocie na rook (zrookowaniu) musisz miec 15 lvl zeby wrocic do Thais (czyt: Maina) to kompletna bzdura. Reset postaci ---> Robisz nowa i let's rock.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() tikozax
Wszytsko Ja rozumiem oprocz jednego - skad mam red skulla i za co? za to ze mnie ciagle ubijali ?:/ malo nie spadlem z krzesla jak to przezcytalem LOL jesli chodzi o rzeczy pozostawine w dp to one znikaja a czaery po powrocie na maina sie odnawaiaja wiec nie trzeba ich ponowenie wykupywac