|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() Mam ogromne pytania!!
Jestem tu nowy to znaczy gram w tibie od nie pamietam ile i ciagle nie rozumiem co to jest SPAWN UPDATE IRQ Moji koledzy nie chcą mi pwoiedizec znaczenia tych słół może Wy mi powiecie Bardzo prosze Sterinux: Druid(8lvl,5mlvl)skills 16/17 fishing 25 i dalej rosną ten sam post jest na dziale potwory mam pytania nosi jego nazwa da sie to jeszcze skasowac?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Postaram Ci pomóc:
spawn - miejsce, w którym potwór się od nowa pojawia po śmierci. update - uaktualnienie, min. związane z Tibią - oznacza to, że CIPowie dają nową poprawkę i nowe rzeczy do gry. Okazuje się to w tym, że na stronie jest nowy news i jak chcesz się zalogować do Tibii to musisz ściągnąć parę plików (staje się to przy włączania okienka postaci) Zwykle wtedy usuwane są bugi (błędy) w grze. IRQ - nie wiem ![]() Tadaam! Nie było aż tak trudno... tylko nie wiem, co to IRQ (chyba jakiś skrót od nazwy jakiegoś komunikatora, ale głowy nie dam).
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() WTF - What The Fu*k
100% szansa - gdy na serwie jest mniej niż 800 ludzi to spoko, a poniżej 850 to powinieneś Skreenów jeszcze nie podawałem. Adresów też.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() IRQ - adres przerwania, np. na karcie dźwiękowej... to coś dla tych którzy lubią się babrać z setupami dosowych gierek.
Cytuj:
Wstawianie screenów: masz taki przycisk IMG przy pisaniu nowej wiadomości. Musisz wrzucić obrazek na jakiś serwer (ciężko (przynajmniej w Polsce) o jakiś dobry, darmowy i pozwalający na trzymanie plików ot tak sobie, bez posiadania strony WWW), i potem podajesz do niego ścieżkę, np http://www.zalessoft.zgora.pl/robert...omrem/1sml.jpg co w rezultacie powinno dać coś takiego: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() Siema zabil mnie ajkies debil grrr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oarz w ręk,u milem Dragon Hammera jestem wkurzony na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: terz walcze morning starem |
![]() |
![]() |