|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() Witam mam nadzieje ze admini nie usuna odrazu mojego posta poniewaz ja zrobilem konkurs.
Wiec konkurs polega na tym ze do konca kazdego tygodnia nadsylacie do mnie fotki na adres [email protected] z waszymi advancami.Obojetnie czy w magicu czy w skillu czy w lvlu , maja byc interesujace.Co tydzien najlepsza fotka bedzie jakos nagradzana ( o nagrodach jeszcze mysle ) lecz glownie chodzi o fajna zabawe. Ciekawe fotki bede umieszczac w tym temacie.Jesli sa jakies pytania to prosze pod nr gg 5138156. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
gdzie jest błąd? ![]() co do topica: chesz to rób...zobaczymy ile pociągniesz o ile znajdą się chętni -.-'
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Mnie takie konkursy nie interesują...
A przy okazji możesz załapać wira czy keylogga jak będą Ci wysyłali na poczte zdjęcia... Pomysł: 0/10 Mój qmpel miał podobną sytuację ale na innym forum związanym z Tibią... I nie stety stracił 78 lvl knighta, którego już nie ma...=[ Ostatnio edytowany przez YoungLady - 25-01-2006 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro cie nie interesuja to nie musisz ogladac tego tematu i nie musisz sie wypowiadac ani oceniac. Ale dzieki za porade z keyloggami chociaz mam antywirusy ktore skanuja moja poczte ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak cos to macie czas do niedzieli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co jest nikt nie jestes chetny? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ciekawy temat ale niewiem czy nie boisz sie dostac jakiegos keyloga itp. a jakos niewidze zadnych zdjec a szkoda chetnie bym sobie je poogladal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Naucz się edytować ...
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Imię: Danrahses
Profesja: Paladin
Gildia: Black Devils
Świat: Celesta
Poziom: 44
Skille: 77/58
Poziom mag.: 15
|
![]() Co to znaczy fajny?? Mam specjalnie układać 45 mpa bo awansuje na 45 lvl?? A tak serio to fajny pomysł, ale nierozumie czy opłaca mi się wysyłać zdjęcia, bo ja robie normalne, a nie jakoś sztucznie upiększone. Jestem ciekaw jakie będe te nagrody
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny gracz
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
Nagrodą będzie 100zł...jak sobie narysujesz -.-... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Żary
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sith Qeton
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 25+
![]() |
![]() Już se wyobrażam \/
"Witam! Wygrałeś w moim konkursie na najlepszy ss! Twoją nagrodą jest... PACC i Magic Plate Armor !! Wystarczy, że w ciągu 12h wyślesz na mój e-mail swoj numer acc i pass! Gratuluje! Pozdro" Hyh, i takie coś wysłane do wszystkich co mieli dobre eq na ss'ku ![]() |
![]() |
![]() |