![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
![]() A więc postanowiliśmy zrobić sobie queścika na blood herba , a że wśród nas nie było żadnego maga (sami knajci) to musielismy to jakoś ubić =) . Mam nadzieje że Filmik nie będzie surowo oceniony , bo jestem total amator w kręceniu , ale liczą się intencje . Więc licze na troszke wyrozumiałości. Aha i mam nadzieje że Filmik nie zostanie usunięty bo większośc ludzi zna quest na blood herba .
![]() http://rapidshare.de/files/11850108/Gs_style.rec.html Link ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 25
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Widac było że sie cykałeś jak podszedł do ciebie ten GS, bo uhałeś sie nawet jak straciłeś 80hp
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dziwny przypadek. Wczoraj z kolegami robilismy ten sam quest. Szczegół że na GS nic nie wywalilem bo za nim zdążyłem namierzyc już nie żył. Kumple go zarombali w mniej niż 5 sec z SDekow i HMMemow. Nawet nie wiem czy bloker w czasie walki sie UHal.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kopalnia diamentów
Stan: Niegrający
Imię: Kto wie Ten Wie.
Profesja: Elder Druid
Gildia: Padamy Forfun
Skille: 2
|
![]() Hyhyhy , no cykałem się bo dotychczas nie miałem nigdy na karku Gs'a Knightem.
Bo od roku grałem palkiem więc przyzwyczajony , jakie hity , co i jak .A tutaj mi sie przerzuciła mendka i panika od razu . Powolutku przed Siebie i będzie gicik |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinxed
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 35
Skille: 78/62
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
Brawo !! z SD na gsa jeszcze jak by was bylo z 3 lub 2 to moze tak zrobic ale jak was bylo 3+ to sd?. niechce mi sie tego ogladac pod wzgledem komentarzy odrazu wiem ze film bedzie kijowy |
|
![]() |
![]() |