|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() ie wiem gdzie zamiescic ten temat czy w amggi czy tutaj, no dobra ale przejdzmy do rzeczy
w draogn landzie kolo venore, na wiezy jest dl. co by sie stalo gdybym do niego wbiegl i pokryl cale podloze e bombami >? wiem ze jak rzuce w 1 miejsce to ucieknie ale jak bedzie wszedzie, to jak bedzi na tym stal a ja bede na dole to bedzie ciagle obrywal ?? z gory thx
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() hmm ciekawy pomysl.
stwory obywaja nawet jak cie nie ma w poblizu-wiec on by obrywal. Tyle ze DL leczy sie i jesli nie ruszalby sie to chyba niej by dostawal niz leczyl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dlleczy sie dosc powoli, i po okolo 30 hp wiec mysle ze uda mi sie go zabic tym sposobem
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() sprytna bestia z Ciebie
![]()
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() hmm co sie stanie:
1. Zmarunjesz 1-3 BP e Boomb 2. Zmarnujesz 5 BP UH albo cysterne mana fluidow 3. Zmarnujesz 15 minut (lub wiecej) 4. Zdobedziesz 2100 exp Zabic moze i mozna (nie jestem taki pewien czy jak juz bedzie na czerwonym to sie szybciej nie leczy), ale wydatki beda o wiele wieksze nawet niz jak bys walil na mana shield z SD sorcem. Wnioskujac z twojego podpisu (25 lvl pal) to albo zginiesz na 2 smokach pod DL, albo sam DL cie moze zabic jak wyskoczysz zeby e bomb postawic.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Nikt tez nie mowil ze teraz nie chcesz isc ![]() Pozatym nie zmienia faktu ze taniej bedzie z SD wyskakiwac nawet jesli bedziesz uzywal mana shield.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() hmm a nie lepiej pojsc z blockiem i z boltow draga nawalac? zreszta
1. Gremlin ma zawsze racje. 2. Jesli Gremlin nie ma racji patrz punkt 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
![]() |
![]() Cześć Mefi widze że szalejesz...Po pierwsze Gremlin nie ma racji, bo nie będzie taniej z Sd'kami ponieważ Maefi jest Palkiem z 13 m lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Wg mnie to jest calkowicie nieoplacalne. Liczysz na expa tylko a ekonomie wsadzasz sobie w dupe. Po 1 zanim cale podloze zasypiesz to dl zdazy ci nakopac w dupe po trochu. Pozatym on nie jest taki glupi aby stac non stop w 1 miejscu. Nawet jak bedzie mial reda to bedzie s*******al gdzies w "bezpieczne" miejsce i sie bedzie leczyc. No i popatrz sobie najpierw ile on ma life (1900). Zanim go zabijesz to stracisz wieki na to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Mysle ze Ci sie to nie oplaca.Puja za duze straty w runy itp.lepiej wlacz mana shield i wal z sd/hmm
-------------------------------------------------------- edit By Magus: Dziwne, zupelnie jakbym te slowa czytal kilka postow wyzej..... Za wiele do dyskusji nie wniosłeś.
![]() |
#12 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Mowil ze jeszcze nie teraz, moze nabije 15 magic. 2. W tej chwili moze mu zabraknoc zycia na wyskok + strzal z runa + ucieczke (nawet z mana shield) Tak pozatym to chetnie bym zobaczyl filmik z takiego bicia DL... ale do expienia dalej twierdze ze najgorszy mozliwy sposob. W sumie na czerwonym to DL padnie szybko jak zacznie uciekac po e fieldach ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Zalezy jak duzo jest podloga ale mi sie wydaje ze dl bedzie stal ale nie wiem do koca nie jest to ekono miczne ale daje satysfakcje i radoche z tego ale jak chcesz isc na dl hunta to bij z boltów i hmm jak masz 15mlvl to tez sd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
|
![]() Mefi ty chyba nigdy nie widziałeś co robią te przerośnięte jaszczurki jak sie dostaną w e-bombe. Sprawdzaliśmy i zarówno smok jak i DL gdy rzucisz w nie e-bombą nie wiem dlaczego ale dostają szały F-wavy leciały z częstotliwością 2-3 na sekunde. Jeśli nie wierzycie sprawdzcie co smoczek robi jak sie w niego e-bobmbą przywali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Racja Yonas + masowe leczenie wtedy idzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() lol
Macie problem wieli wiesz ..... Jak masz dosc duzo hmm i energy bomb wejdz tam i zrub tak zeby wszystko bylo pokryte oprucz 1 pola na kturym stoisz .. caly czas hmm i uhy ... jesli bedziesz przegrywal zejdz na dul uhnij sie i znuf wejdz ... =]
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem pomysł nie jest zły ale uważam że z sd byłby duuużo szybciej i taniej ale spróbować warto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() moim zdaniem lepij do tego DL wjechac na MANA SHILD
![]() ![]() >>.........PoZdRaWiAm........<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @ Yonas
Skombinuje e-bomb i pójde zobaczyć co robi smok bo jestem ciekawy,raz widziałem jak nie było skulli i potwory przechodziły przez fieldy co robi drag ale teraz chce to znowu zobaczyć ![]() |
![]() |
![]() |