|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na senji jest quest z broadsword , perly itp . To obok sa drzwi i za tymi drzwiami jest pare minosow i mino mag i mam pytanie jak mozna znalezc klucz do tych drzwi ? Cos slyszalem o jakims quescie z tym kluczem ale nikt nie wie gdzie klucz.
Jak otworzyc te drzwi ? |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() eee... to chyba QS
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem taki sam probilem drzwi byly zamknite a tam pisze jakis bzdety ze drzwi sa zamknite magia -.- . lecz pewnego dnia byly otwarte
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Mage - 27-01-2006 o 12:01. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi.
@Down: Aha... Ja doszłem tylko do mino maga za drzwiami, które otwiera dźwignia...
Ostatnio edytowany przez Norah - 27-01-2006 o 15:10. |
![]() |
![]() |
#5 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z tymi drzwiami jest mały paradoks, bo klucz do nich jest, tyle że za tymi drzwiami. I nie jest to jakieś moje widzimisie bo klucz mam a to miejsce było swego czasu moim ulubionym expowiskiem. Teraz mała wskazówka: Te drzwi nie są wejściem do podziemi senji lecz wyjściem z nich. Nie tędy droga panowie. Nic więcej nie powiem. Ja znalazłem przejście to i Wy powinniście znaleźć.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Simon Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Weszlem tez raz tam, bo byly otwarte i potwory wybite;] Ide patrze minosy i olo na nich trenuje 34 knight...Mial klucz i pomogl mi sie wydostac;]
Pozatym to jest -3 lvl foldy...Zeby tam dojsc, trzeba chyba przeszukac ten 3 lvl pod folda, tam gdzies jest key i tak jak mowil wyzej moderator - to jest wyjscie;] Mam nadzieje, ze to nie qs;] Btw. jest tam duzo roznych minosow, wiec nie zapuszcac sie na niskim lvl;]
#7 |
Guest
|
![]() Popatrzcie se na poradniki. Tam jest o foldzie podziemiach. Zchodzisz na -3 a tam co??? Minosy. Wchodzisz wyżej i co mino magi i inne w pokoju który wygląda jak ten co wida z tego questu.
|