|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzisiaj na skillowaniu trapnal mnie Wulfgar von'Cookie ( 124rp). A za co?
15:24 Lepper von Kisiel: za co 15:25 Wulfgar von'Cookie: mam nadzieje ze bs Cattie do niej wroci 15:26 Lepper von Kisiel: nie wzialem zadnego bsa twojej dziewczynie 15:26 Wulfgar von'Cookie: tak sie sklada ze nawet ja cie pamietam ze raz gadales do mnie z jednego chara a potem z drugiego 15:26 Lepper von Kisiel: co ty pieprzysz!!?? 15:26 Lepper von Kisiel: na tym serwie gram tylko jedna postacia 15:27 Wulfgar von'Cookie: wolisz mnie oklamywac i skonczyc z tym serwem czy oddac Cattie bsa? 15:27 Lepper von Kisiel: nie mam tu 2chara 15:27 Lepper von Kisiel: gram tylko ta postacia 15:28 Wulfgar von'Cookie: ja pamietam ze raz gadales ze mna tamta posta a raz ta 15:28 Wulfgar von'Cookie: zapamietalem po nicku 15:33 Wulfgar von'Cookie: chcialbym zeby jej bs do niej wrocil 15:44 Wulfgar von'Cookie: postawmy sprawe jasno..... 15:45 Wulfgar von'Cookie: albo oddasz cattie bsa i jest to dla ciebie leckcja zeby wiecej tak nie robic i nie bedziesz musisl sie niczego obawiac z mojej strony 15:45 Wulfgar von'Cookie: albo bedziesz udawal ze to nie ty, nie oddasz bsa i bede na ciebie polowal 15:47 Wulfgar von'Cookie: to jest dla ciebie lekcja zeby wiecej tak nie robic Cattie von'Cookie to żona w Tibii Wulfgara. Gdy spokojnie skilowalem sobie tego samego dnia, powiedziala do mnie, zebym oddal jej bright sworda, którego rzekomo ukradłem moim 2charem ( na Pandorii posiadam tylko Leppera). Cattie powiedziała, że mam jej oddac bsa, bo inaczej hunted 4ever. Ja zaczalem wyjasniac, ze nie wiem, o czym ona mowi. Potem chyba mi uwierzyla i napisala, ze to żart. No to OK. Po upływie godziny wróciłem do skilowania, spokojnie bije dwarfy i roty, stoje afk, przegladam stronki na necie, sprawdzam co jakis czas, co tam slychac w Tibii, a zobaczylem Wulfgara na*******ajacego mnie z bolcow i z SD. Staram sie szybko pisac, zeby przestal i napisal, dlaczego chce mnie zabic, co takiego zrobilem. Niestety odpowiedzi doczekałem sie dopiero po śmierci. Probowałem zwiewac do Kazo, chociaz i tak wiedzialem, ze nie mam najmniejszych szans na ucieczke, ale mimo to podjałem sie tego. Szybko stracilem uhy...i musiał mi wyleciec demon shield ( na Pandorii 60k ). OK, po rozmowie z Wulfgarem powiedziałem, ze wole dac mu swojego bsa, zeby miec spokoj. Chcialem jednak odzyskac swoja tarcze, w koncu nalezala do mnie. Ale nic z tego. Spadlem z 49 na 47lvl, skille z 76/81 na 75/80. Stracilem tesz demonke. To chyba tylko potwierdza, ze nie ma co tutaj grac. Ostatnio edytowany przez Lepper von Kisiel - 29-01-2006 o 19:52. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja już bym cię zabił za nick -.-...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Rohen]Ja już bym cię zabił za nick -.-.
A *** cie to. Jak nie masz o niczym pojecia, to sie nie wypowiadaj. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Lepper,sam jestem z pandorii i wiem co się tu dzieje(ale mimo wszystko i tak bede tu grać),ale że wulfgar zaczyna się robić PA to już nie wiem.postrach sieją tu Thaldus itp,ale wulfgar myślałem że jest spoko ;/.coż ja mam protów i kumpli więc jestem w lepszej pozycji,ale i tak nie tłumaczy to zachowania wulfgara,no cóż wspólczuje ci,że stracileś demonkę,ale po co bralesć eq na train ?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Lepper,sam jestem z pandorii i wiem co się tu dzieje(ale mimo wszystko i tak bede tu grać),ale że wulfgar zaczyna się robić PA to już nie wiem.
Ja też nie wiedziałem, do tej pory. postrach sieją tu Thaldus itp Z tym sie mozna zgodzic ![]() Leon:: Byłem spłukany po kupnie bohów i rh ;/. Best eq na train? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmien miasto przynajmniej na chwile bedziesz miał spokuj a ten gość jaja se z ciebie robil bo byl frajerem5
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Imię: Wulfgar von'Cookie
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 125
Skille: 99
Poziom mag.: 21
|
![]() Hehe... nice post^^
Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic ![]() Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa" A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja" Wiec sam widzisz... o czym tu rozmawiac... Ktos musi podejmowac decyzje... jesli chcesz mnie postawic w zlym swietle mysle ze ci sie to uda. Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek... Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^ Mozesz sprobowac.. Moze ktos ci uwierzy... No jesli nie uwierzy zawsze mozesz napisac posta ze ta osoba jest PA.. Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Hehe... nice post^^
Dzieki ![]() Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic ![]() W sumie racja, ale mi nie zależy na akceptacji ze strony tłumu w tym poście. Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa" No comment ;/. Mam pewną koncepcje na ten temat. Otóż Cattie została okradziona z bsa przez Leppera pogromce ratow ( to jest nick zlodzieja ). Stwierdziła: ,,Na serwie jest przeciez jeszcze Lepper von Kisiel...To na pewno ten sam char." 14:50 Cattie von'Cookie: Wulfgar, Lepper pogromca ratow ukradł mi bsa 14:50 Wulfgar von'Cookie: zaraz dostaniesz z powrotem 14:51 Cattie von'Cookie:ale on ma 2chara na serwie, Lepper von Kisiel, rozpraw sie z nim i powiedz, zeby oddal bs potem 14:51 Wulfgar von'Cookie: zalatwione Szybko mnie zalatwiles, gz, zreszta ni ***a bylem przygotowany, kilka uhow w plecaku, ale co mialem zrobic, 75lvl wiecej, i lepsze pvp ( przyznaje, jestes bardziej doswiadczony ) ![]() A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja" Tak właśnie bym napisał. Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek... Ja bym uwierzył tej stronie, ktora przedstawilaby konkretne dowody, a ty nie pokazałes mi żadnych. Przeciez jakbym rzeczywiscie za***al ten mieczyk, to ani bys sie obejrzal, a jusz bys go mial przed swoim depo. Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... Każdy ma prawo do wlasnego zdania. A dlaczego nie mialaby sensu? Pokazuje prawde, ze padlem twoja ofiara, chociaz chcialbym sie dowiedziec, ze bylo to po prostu nieporozumienie. A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^ Wystąpienie do ciebie z taka propozycja nie mialaby sensu, poniewaz wiem, ze nie jestes noobem. Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia ![]() Tesz mam nadzieje, ze odzyska swoj miecz. Tez ci zycze powodzenia ![]() A tak btw 00:10 You advanced from Level 47 to Level 48. odrabiam straty Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() @Lepper Jak dostaniesz namelocka to możesz mi podziekować, Royal Globi jestem ;].
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhakowany ;(
Gildia: Forsaken Ones
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
|
![]() Tez tak raz miałem.Gościu myślał że mu BoHy ukradłem.Na szczęście przypomniało mu się kto je ukradł,nia ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Wulfgar,możliwe,że masz racje z tym bsem,ale po co mu zabrałeś demonke?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Wulfgar
Nie żebym coś do Ciebie miał, ale dlaczego nie dopuszczasz myśli, że możesz się mylić? Może był to ktoś o podobnym nicku, a ty skojarzyłeś z poszkodowanym? Poza tym, jeśli on ma Ci oddać tego BSa (nawet jeśli go nie wziął) to chyba Ty powinieneś mu oddać Demonke, bo to nie na niej Ci zależało. Poza tym, wypadałoby mieć dowody "zbrodni". @Lepper Fakt, Ciebie można by zabić za sam nick. Jeśli ukradłeś tego BSa, to jesteś naprawde gnojem, że jeszcze się wypłakujesz na forum. Jeśli jednak nie ukradłeś tego BSa, to masz pech, bo niestety hlvle są nieomylni (ich zdaniem ofkorz) i mogą zabijać kogo chcą, bez dowodów i bez pewności. Radziłbym Ci oddać tego BSa i mieć kłopot z głowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() @ kisiel~
Jesli nie ty ukradles tego brighta to... głowa do góry ![]() co do demonki... jesli chcesz nosic dobry equip to rób to z głowa (AoL), piszesz ze masz RH, BoH, i pewnie jeszcze niezly arm, leggsy... kolejny nóób co zamiast na poczatku kupic Amulet kupuje sprzet i biega w nim dla szpanu by potem wyplakiwac sie po forum jak to stracil swoje hipper supper wypasione itemki przez zlego PK; Pa; kick itd itp. @wulf~ zrobiles to co powinienes zrobic, pewnie masz niepodwazalne dowody na to ze te dwie postacie to jedna osoba, bo znam cie z serwera i wiem ze jestes jednym z lepszych graczy na tym serwerze :-). A jesli to dwie rózne osoby.. no cóz to tylko gra ![]() ![]() ![]() Nalezalo mu sie chociazby za sam nick. Dość leperszczyzny i buractwa na Tibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Widząc taki nick jak Lepper... i inne tego typu <zabronione, name lock plz> to wiem, że po kolesiu nie można się niczego dobrego spodziewać. I jestem skłonny uwierzyć w to co mówi Wulfgar niż to co mówi Lepper.
Ok...nawet mnie nie znasz, ale z góry zakładasz, ze jestem thief, pker itp. czyli nie warto mi ufać, bez kija nie podchodź. A jesteś skłonny uwierzyć Wulfowi, bo wolisz lizac 125rp, niz powiedziec, ze mi wierzysz. A jeśli mówisz, ze moje imię jest z a b r o n i o n e, to już na pewno dostałbym name locka od gm bez dopominania sie. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Megareign
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Znam Wulfa od początku pandorii i wiem że nie jest jakimś noobowatym złodziejem, jakby chciał to by sobie kupił 10 takich demon shieldów, a to co sie stało widocznie uznał za słuszne i ciesz że nie poniesiesz dalszych konsekwencji
P.S. jeśli to cie nie satysfakcjonuje to popatrz na to z druegiej strony :1. twój name. 2.nie wolno afkować ![]() Ostatnio edytowany przez Tomeczek - 30-01-2006 o 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() Wulfgarem gra od niedawna dróga osoba z którą miałeś nieprzyjemność sie spotkać.
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() co do demonki... jesli chcesz nosic dobry equip to rób to z głowa (AoL), piszesz ze masz RH, BoH, i pewnie jeszcze niezly arm, leggsy... kolejny nóób co zamiast na poczatku kupic Amulet kupuje sprzet i biega w nim dla szpanu by potem wyplakiwac sie po forum jak to stracil swoje hipper supper wypasione itemki przez zlego PK; Pa; kick itd itp.
OMG, czy nie pisalam, ze skilowałem, bo brakowalo 4% do 76 sworda, a potem mialem isc na guardy. Czy jak wy skilujecie, to caly czas sie patrzycie na swoja postac, czy zerkacie co chwile na tibie, jak ja? ![]() zrobiles to co powinienes zrobic, pewnie masz niepodwazalne dowody na to ze te dwie postacie to jedna osoba Jakby mial, jak ty to mowisz, niepodwazalne dowody, na to, ze mam tu2chara, to by je przedstawil, e? gratzz loota ![]() Nalezalo mu sie chociazby za sam nick. Dość leperszczyzny i buractwa na Tibi. zobaczymy, jak ty padniesz za nic i bedziesz w dupe ze skilami i 60k. A tak btw od***cie sie od nicka, przeszkadza wam to cos? |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż za imię ja bym go zrookowal
![]() Tak się składa, że znam lepera z rl i moge was zapewnic ze char lepper pogromca ratow nie jest jego. Jednak nawet ludzie z gildi nie wierzyli mi, że on nie jest zlodziejem:/ Więc lepper von kisiel padł ofiara pomylki, choc przyznaje sam ze nicki obu lepperow sa ludząco podobne:/ A mówiłem mu kilka miechów temu- zmien nick czym prędzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A więc tak
![]() @Globi ![]() no więc troszkę regulaminu dla mojego almost RL ![]() @Mithgar pisałeś mi na guildchacie żebym zagadał do Wulfgara żeby oddał demonkę ale wiedziałem że jak już ją ma to nie odda, jeszcze jakbym się lepiej znał z nim ale on mnie uważa za nooba który pada jak noob na DL'u i ciągle mu pisze żeby mi sprzedał coś o Djinna. Ale coż niech myśli o mnie co chce, mi zależy na zdaniu jednej osoby :> @Lepper von Kisiel Zaprzeczasz sam sobie. "Zabrałem mało uh, przecież skillowałem" a zaraz później piszesz że idziesz expić na guardy. Na expie idzie troszkę tych uh co ? A wogóle 45 knight powinien nosić chociaż te 5 bp~.. @MObik Wulfem gra cały czas jedna i ta sama osoba.
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |