![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam taki problem z tibia cam niewiem czym jest on spowodowany ale sie wkurzam ogladam film i nagle sie film wylacza tibia i tibiacam zostaje format kompa nie pomogl oto logi
<H:\C++ Programming\TibiCAM\TibiCAMCamera.cpp(472)> FD_CLOSE at HandleClientMessages [DARKRED]<H:\C++ Programming\TibiCAM\CMSocket.cpp(414)> Send failed! WSAGetLastError returned: 10054 <H:\C++ Programming\TibiCAM\TibiCAMCamera.cpp(1026)> Failed to send a movie package, therefor closing the connections <H:\C++ Programming\TibiCAM\TibiCAMCamera.cpp(1121)> Cleaning up movie. <H:\C++ Programming\TibiCAM\TibiCAM.cpp(1454)> File list cleared. <H:\C++ Programming\TibiCAM\TibiCAM.cpp(372)> The window class successfully unregistered. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nikt niewie ? :>
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: E-g
Profesja: Paladin
![]() |
![]() mam ten sam problem.... i jakos nikt sie nie pali zeby cos poradzic w tej sprawie.. widocznie nie ma sposobu .... zalozylem juz taki temat wczesniej ale modki mi go skasowaly lolo ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 26:>
![]() |
![]() ja tez kur** mam ten problem ;< wnerwia mnie to ... nie wiem czemu to sie robi tak.. sciagalem usuwalem instalowalem i\formata robilem i nic ...
![]()
![]() |
![]() |