|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Więc tak pare osób wybrało się na PK zabili oni 1 osobę filmik trochę nudny , ale warto zobaczyć co się dzieje jak ja tam wpadam ;D filmik nie jest kręcony przeze mnie btw. ja tam wpadna gdzieś na 50~ min akcja trwa nie całe 5 min i wtedy jest już tylko gadanina :>, a tutaj link:
http://rapidshare.de/files/12321712/...nubia.rec.html Enjoy !
With great power comes great responsibility. Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 01-02-2006 o 19:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lujezo
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 11
Skille: 20/20
Poziom mag.: 12
![]() ![]() |
![]() Naprawde fajny film, poczatek nudny i pozniej sie rozkrecilo. Zaliczyles jeden dead. Co ci wypadlo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to nie ja padłem , obejżałem filmik jak to wyszło (nie było ukartowane) poprostu tak wyszło , że trafili na tego kolesia co nie powinni zabijać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() GHhahAHAHHhahhahahhaahaAHH
niezle rozpykales 3 kolesi ( omg 32 elder, 34 sorc , 30 knight ) w sumie sprawie miales ulatwioną bo kolesie nie wiedza co to jest pvp ![]() gdyby pomysleli mialbys problemy, ale ... ale oni nie potrafili u***ac 40~ lvla w piecu co widac na filmie, nie bede wymieniac bledow bo jest tego w *** ( ledwo go zobaczyli odrazu attak na niego, zamiast obejsc do od strony zeby nie mogł spokonie uciekac x-DDD ) zreszta widziales Boleek jak sie smialem jak pokazywales mi to na RLu xDDD i jeszcze jedno ![]() BUUUHAHHAHAHAHAHAHAHAHauAHAUahaAHAHahHAHhhaHAHAhah ahhah~ o_O
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no ta przecież widziałem jak targałeś ŁACHA jak wpadłeś do mnie xDDDDD masakra ;] zresztą dobrze było ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() podziwiam tego uszatka za nerwy .. ja temu 12 palowi co tak kozaczyl je... SD w pysk nawet gdyby mial drugiego chara 200 lvl .. kolo tak kozaczyl, ze ja bym niewytrzymal ..
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: ~50
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ale sie koles podniecasz tym swoim PvP ja bym nie powiedzial ze jest takie dobre ... -.^ ogólnie po jednym filmiku moge sobie wyrobic zdanie o tobie ... Gra PvP nie ogranicza sie tylko do strzelania z sdi lub hmm, trzeba urzywac tez innych run.Zeby ktos byl bardzo dobry w PvP strzelajac z samych sd to mósial by byc jasnowidzem, zeby przewidzec ruch przeciwnika.Juz mialem nadzieje ze ten koles 85 pal zabije tego bolka czy jak mu tam...cóż szkoda :/
Ostatnio edytowany przez Jess Brig - 02-02-2006 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @edit a i jesxze na koncu ten Ms Z BB totalny debil ![]()
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 02-02-2006 o 01:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak sie sklada , ze Boleek w tym filmie to akurat ja ...... a znalazlem ich bo zabili UH providera kolseia od nas z gildi :>. a Rohashi by mnie nie uwalil bo to moi znajomi byli niestety ja pomagam ludzią z gildi więc nie miałem wyboru .... a tak apropo co Ty bys zrobil jak by Cie bil 32 Elder 34 Sorc i 33 Knight ? niby nic wielkiego ale zawsze jest prawda ? w jednym momencie moge sie UHna i mam exhausted ;]
With great power comes great responsibility. Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 02-02-2006 o 06:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Profesja: Druid
Gildia: Mens Of Black
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() Spoko flimik ładnie ich rozwaliłeś troche nie wiedziałem kto z kim i dlaczego ale akcja ładna.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Heh dzięki za tą pochwałę ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty sie tak ****a tym silentem nie podniecaj bo bedziesz placil znowu ;< wiec ****a nie przeginaj ;]
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|