|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() takie pytanko na jakim lvl i skilach na tego elfa chodzić ja jestem 19 knight skile 55/53 eq demon shield fire axe c-arm k-legs w-helmet
dam sobie rade ?? bo chce iśc na elfy w Ab i sie boje wzioś uhy??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
|
![]() Ja ci powiem wczraj byłem na quescie mam knighta 20 lvl ze skillami 67 67 eq : knight arm. plate legs , crown shield , bs , i warrior helm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() dzieki zrobie te skile i ide tam na elfy ale wezme sobie uhy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Arcanista możesz sobie sprawdzić koło Kazoo jest tam chyba jeden łatwo dostępny
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Z skilami 60/60 jest ciężko lepiej dotrenic do 70/70 bo szkoda uchów.Wiem to po sobie robiłem questa w elf fortes i cieżko było z 62/60
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Świat: Chimera
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Jednak radze uważać na te elfy jeśli są w grupie. Jeden nie sprawi kłopotów podbiegasz szybko i ubijasz ale kilka na raz moze sprawic kłopoty. Przede wszystkim polecam kupienie gsa bo archanista i tak wali z magi także shield i dobre eq ci sie nie przyda.Napisz koniecznie czy udał się hunt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Ja tez mam zamiar wybrac sie na elf fortec questa ale z teamem.
Ja jako knight mam blokowac. Ekipa ktora ze mna idzie: Paladyn 25 lvl/60distance/10 mglvl/ Druid 28lvl/34mglvl/ Druid 17lvl/20mglvl Knight 24 lvl/4mglvl/Skile 55/55 Oraz ja Knight 21 lvl Skile 58/56 eq: Warrior Helmet, Scarf, Knight Armor, Plate Legs, Dragon Shield, Dragon Hammer. Niewiem cy zblokuje arcanista. Co prawda radzilem sobie z blokowaniem demon szkieleta ale to jest zupelnie co innego bo arcanist uzywa magi. Czy opłaca mi sie wziac war hammer zamiast draggy shield i hammera? A tak pozatym jakie runki wziac jako bloker mysle nad bp hmm. Widzialem sski z tego questa ale mozecie bardziej wytlumaczyc ile jest do wybycia arcanistow na gornej czescie i dolnej. Z gory thx A tak pozatym to witam w moim pierwszym poscie. Ostatnio edytowany przez lordgrzesiexx - 05-02-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Stan: Niegrający
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() na górnej chyba po 1 na kazdym pietrze na niektorych po 2 i duzo scoutow
a na dole juz chyba z 5 arcanistow i ich boss wiec uwazaj do tego chyba 2 ds i 5 normalnych elfow sa jeszcze scouty |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]() mój brat rozwala z knight axe ,guardien shield,steel shield,plate armor,plate legs
skile42/41 uzywa wtedy 3/4 ihy wic ty raczej se poradzisz ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak btw. po co Ci takei eq na takim lvl... gdybys byl na moim swiecie to bym Cie peknal na 100% Z 19 lvl demonka to ladnie... zreszta all eq to niezly zarobek ;]] @topic Zeby solowac arcana to bez problemu mozesz isc... oczywiscie wez uhy bo zawsze powinno sie pare nosic.. a tym bardziej jak sie idzie na solowke ;] Idz bez problemu a pozniej skilluj ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() A o jakiego bosa elfow chodzi wam bo nie kapuje czyzby o dharliona? Jakie mamy szanse z taka ekipa ze zrobimy tego questa?
|
![]() |
![]() |