|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() Nie wiem cos sie stalo z poprzednim topiciem wiec zakladam nowy.Moj lvl-23 moje skile-52/47(jakies 30minut temu mialem deada)jestem knightem(wiem skile mam do dupy ale zaczelwem trenowac dopiero na 20lvlwczesniej mailem 45/40 wiec wiecie)
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() rzeczywiscie skille masz nie za dobre.... ehh, ale zawsze mozna troche potrenic a jak ci sie nie chce trenowac to raczej nie chodz na cos mocniejszego niz na soldiery czy max archery nie oplaca ci sie chodzic. Szkoda uhów, chyba ze jestes tak nadziany ze ci nie szkoda kasy
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() trenuj a jak ci się nie chce to laż na dwarvy i tam nabijaj lvl i powoli skile a póżniej zejdż na soldiery ale tam na wszelki wypadek na niskim lvlu to bierz uhy bo dużo soldierów cie zblokuje i dead a pózniej na guardy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() No niby na dwarfy spoko ale wkurza mnie ze jak zabije 10 to mam jzu loot z ktorym tzreba wracac bo sie cap skonczyl najgorsze jest to ze do depo idze sie wieki(jakies 10 minut chyba)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No to loota, się zbiera porządnego. Jak już ci się nie chcę expić to po loota (oczywiście schowanego) i kulasz się z nim do poczty i wysyłasz sobie(koło depo mogą być jakieś sępy i złodzieje).
A co do tematu ja na twoim miejscu zrobiłbym tak: Jak najwięcej trenować, a potem po skillach odpowiednich do knighta na twoim levelu, idziesz expić, tak jak inni radzą: na kopalnie! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To już setny temat o exp!
![]() |
![]() |