![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Witam wszystkich - Chce przedstawic grę w którą gram już troche czasu - mianowicie Blitz1941 - Najlepsza gra MMO o czołgach...
1. O co chodzi ? Zostajesz dowódca czołgu - coś jak Navyfield.com tylko że tutaj są czołgi a nie okręty... Exp zdobywa sie na ludziach w dwojaki sposób tzn. - "Spary" do 4vs4 max lub Wielkie bitwy na mapie Europy po nawet 50 czołgów po każdej stronie ( byłem na takiej bitwie - niesamowite wrażenie... ![]() Jest do wyboru dużo ( 50~ po każdej stronie... ) czołgów... - Wiekszość tych które brały udział w IIWŚ... Jest T-34/76, Pzkpw 3, Tygrys, M4A1 oraz wiele innych... Strona domowa http://www.blitz1941.com Polskie Centrum Blitz1941 http://blitz1941.prv.pl Screeny sa na polskiej stronie ( a raczej forum ). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Gram owszem i musze powiedzieć że gra jest genialna
Mogłeś dodać że czołgi można dowolnie tunningować ( w sensie że można do nich "włożyć" dodatki np. ulepszenie pancerza, zwiększenie uszkodzeń, więcej ammo, i wiele wiele wiele innych. (limitowane lvlem i rangą)) Dodatkowo z każdym lvlem zwykłym można se "wykupić" "skille/czary" kóre działają określoną liczbę czasu lub są "instant" np. naprawa, ulepszenie pancerza, przyspieszenie czołgu, położenie miny i hohohoh wiecej(zużywają FPW-Manę) a z każdym lvlem militarnym ulepszenia które na stale wchodzą w skład kazdego czołgu w którym zasiadamy ![]() Ostatnio edytowany przez Taliboy - 02-02-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sieradz / Łódzkie
Stan: Aktywny gracz
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Z tego co tu piszecie wnioskuje, że gra musi być na prawde fajna
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajan gra ale mi siębardzo nie raz zacina na maxa (tylko raz) i pisze Blitz 1941 error... WTF?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Hmm Chyba se w to zagram. Na screenach i z opisu wydaje sie ze moze to byc nawet ciekawe, a ja akurat szukam jakiejs giery
![]() Ostatnio edytowany przez Ziven - 04-02-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() znudziła mi się na 11 lvlu (kiedyś grałem...)
NAvy Field owiele ciekawsze.. ;] (tam zamiast czołgami to statkami ^^ , też 2 wojna światowa). Niby fajne te blitz...ale sa lagi pozniej... ze cie zabija mimo ze nie ma nikogo kolo ciebie..a widzisz ze dmg ktos ci robi... i wogole takie monotonne troszku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Ta tylko ze navy field do 30 lvl bezplatne a potem trzeba placic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() wpisalem id i password wszedlem w game start i mi pisze takie cos:To select the server...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @UP.
Mam taki sam problem, nie wyświetla mi się lista serverów. Ktoś na to coś poradzi? PLxor ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Świat: Astera
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam pytanko ile to potrzebuje miejsca na dysku i na ktorym za odp z gory thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() 158mb
Chyba będę grał ruskami (zawsze chciałem skopać d**y niemcom!) Cya in game ;p
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Świat: Astera
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi wyskakuje taki komunikat
" Could not initialize installation.File size expected=165381373 size returned= 57834734" Mi sie wydaje ze cos chyba zamalo mam miejsca na dysku ale niewiem dokladnie. A tak chcialem w to zagrać a tu dupa ![]() Ostatnio edytowany przez Norek - 07-02-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja mam taki problem sciagnelem ta gre z oficicjalnej strony i rozpakowalem ten plik (271mb) po rozpakowaniu chcialem zainstalowac ale tam nie bylo instalki tylko odrazu gra dokladnie 5 plikow naciskam na blitzclient2***** i wyskakuje mi okno wpisuje login i haslo naciskam game start i pisze mi ze zle haslo lub login a gdy wchodze na oficjalna stronke blitza to moge sie tam spokojnie zalogowac
|
![]() |