![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() ostatnio przegladając neta natknąłem sie na reklame pewnej gry z dwoma znakami Chinskimi wchodze .. ładny layout strony ... ide do galeri ... a tam kompletne zaskoczenie Oo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grafa piekna ale są wieeelkie 2 wady NPC i inne rzeczy w grze Pierdza i dymią do Ciebie po....CHINSKU (żenada) a strona jest po Niemiecku Wielkim plusem gry Są efekty czarów (Boskie) i ich ilość of corz niestety gra narazie w fazie testów http://woq2.gamigo.de/ Oblukajcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no tak gierka wygląda przepięklnie niemiecki rozumiem , ale nie zabardzo więc może masz linka do downloadu ? a jak zobaczyłe mte screeny to mi kopara opadła aż dziewczyna musiała mi ją z podłogi zbierać :OOO poproszę o link do download jak masz ;D
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() World of Qin jest płatne. Miałem dostęp bodajże na miesiąc czy tam dłużej z gazety komputerowej o cRPG-ach, ale to było do WoQ 1.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() gra bedzie dostepna od Marcha (poczatek lub koniec )
a czy to platne czy nie to tego niewiem |
![]() |
![]() |