|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Temat mówi(pisze) sam za siebie
![]() ![]() ![]() Noob: Buj darck amor Ja: You are in rookgard buehehehe Noob: Du ju seel ?/ Ja: Yes ![]() Noob: oferty Ja: 1 k Noob: ok <na trade daje kolo 1 gp ja leather jacket> Noob: Ackept Ja: OK Oni nigdy nie śpią!!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() pojawili się piraci.
gdzies na wyspie tez jest do znalezienia mapa do wyspy skarbów.nikt nie wie o tej wyspie....dopiero posiadanie tej mapy umozliwia popłynięcie tam ,trzeba dać ją npc na statku i wielką łapówkę aby nas tam zawiózł. pojawia sie nowa broń ![]() mozna tez wylootowac zbroję kapitana piratów (pod warunkiem ze sie go zabije) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobrze byloby jakby CIPy ustawily dawanie automatycznego, dozywotniego bana, kiedy ktos napisze np: "muwic", "ktury", "mojom" etc
![]() A tak na serio to chcialbym zobaczyc tibie w lepszej grafice. Nadal z takiego samego widoku, z systemem "kratek", ale mniej cukierkowa ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 05-02-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Fajnie jak by można było sie kłaść i siadać!
![]() I fajnie byłoby gdyby były kościoły i zakonice ![]() I fajnie jakby można było do połowy weść do wody albo w całości i się utopić Fajnie byłoby gdyby powiekszyli mape o 68 razy i wszystkie servy ze sobą połączyli ![]() -- Fajnie jakby zrobili tak że po każdym nowym update zmiana wyglądów grafiki nie miała by wpływu na stare itemy tylko na te zlootowane czy kupione po update Mając np. sabre z tibi 1.5 wyglad byłby taki sam w tibi 1.7 ale już jak ktoś wyciągnie sabre z np. amazonki w 1.7 już wygląd bedzie nowy! ![]() Dzieki czemu sabre z tibi 1.5 mogła być rarytasem w tibi 2.0 Fajnie też jakby zrobili taką funkcje wktórej moglibyśmy wpisywać w bronie co byśmy chcieli i to już nie mozna byłoby zmienić. I klikajac np. na fs widzialbys 20:16 You see a fire sword (Atk:35 Def:20).Zenus to mial. ![]()
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 05-02-2006 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Legnica (Thais ^^)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Daliby jakieś nowe fajne outfity
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Wprowadzienie do gry koni( wsiadasz na konia i jedziesz
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja sądze że dobre byłyby profesje na rooku ale nie takie jak na main ale coś innego (rycerz-giermek) itp
![]()
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @topic: Mogli by dać czar palkowi na robienie kamieni, sperów lub throwning starów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ogolnie mysle ze mogliby pomyslec nad jakims ulatwienien zycia palkowi
![]()
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer Xoligor
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
Poziom: 32
Poziom mag.: 32
|
![]() Mogli by tez zrobic rzeby karzdy swiat roznil sie od siebie i nowe monstery dla FACC
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta racja bo knight zawsze ma najlepiej a najgorzej pała(no nie potrzeba mu eq dobrego ale po udpate to ...) mogliby pomyśleć nad czymś nowym i podobał mi sie pomysł z pływaniem oraz piratami niezłe ale mam pomysły na itemy:
Armory: Piraten Armor (weight: 57 oz,arm: 12) Necromante cape(weight 33 oz,arm: 10) Buty: Elven Boots of haste(weight: 12 oz,arm: 2)<przyśpiesza 5 lvli wyżej> Tarcze: Knight Shield (weight: 66 oz,def:33) Silver Shield (weight: 45 oz,def: 29) Legsy: Magic Plate Legs(weight: 55oz,def:10) Helmy: Magic Steel Helmet(weight : 31oz,def:14)
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
|
![]() Cytuj:
fajnie jakby zrobili server cos w stylu test serva na ktory mozna by lognac z kazdego innego serva np. Eternal Oblivion vs. Seromontis |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nigdy w moim temacie nie było tyle postów więc chciałbym abyście oceniali mój temat i jeszcze różdżki na rooku:
Newbie rod Wand for Newbie Pozdro 4 all Misio Man ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() 1.Więcej wandów i rodów ( i zdjeliby te lvle z tych wandow ... a co jak knight zakłada gsa na 8 lvl to nie ma ograniczenia zadnego[to był przykład] : p ).
2.Daliby jakaś nowa wyspa dla faccow a nie ciągle to samo. 3.Nowe potworki ![]() 4.Lepsza grafa. 5.Odblokować questa na warlordsworda xDDD to by była jazda. 6.Przydałyby się jakieś nowe profesje a nie tylko 4 są :d bleee. 7.I te outfity .. jak na znudzenie mogliby jakieś nowe zrobić. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() *Zmiana nazwy "Palladin" na "Ranger"
*Dodanie nowych profesji (Między innymi Paladina... co ma bonus do walki mieczami i wiecej czarow (2x szybciej rosnacy mlvl niz u knighta) *Skille typu Cooking, Crafting, Woodcutting, Carpentery i wiele wiele innych *usuniecie ze sklepow run !!! (znowu uzaleznienie sie od sorcow i drutow) *Kontrola IP, jesli na danym serwerze sa 2 postacie z jednym IP dostaja warna (GM im gada, lub jakis nie wiem...) i jesli nie wytlumaczy(ą) się z tego... dostają kasacje konta i bana na IP przez 30 dni *Wierzchowce (moga byc tez i wyverny ktore mozna dosiasc) *Psucie się broni *RASY !!!!!!!!! *Wojny miast/ras (Coś al'a WoW, KO itp ) *WIĘCEJ EVENTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wlasnie o kobiecym outficie tez slyszalem... tylko ni w zab nie wiem skad :/
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze że macie fajne pomysły a o nowym outfifcie nie wiedziałem będzie co ma być mam nadzieje że CIPy czytają forum to może by coś wykorzystali ale obiło mi sie o uszy że mają być konie( dla PACC oczywiście i że PACC będą mogli zobaczyć broń jaką noszą i w której ręce
![]()
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Napewno CIPy czytaja nasze forum
![]()