|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Prosze o odp bo slyszalem ze dla maga dobre jest axe fighting a dla druida club czy to prawda? i czy oni skiluja ze np lepiej w clubach czy po rowno prosze o szybką od jezeli cos nie jasne to mowcie to edytuje posta i wyjasnie z gory dziekuje
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Obie profesje awansują tak samo we wszystkich rodzajach broni. Najlepiej sorcem i druidem walic clubami (Skull Staff jest bardzo lekki i dobry) lub ewentualnie swordami (FS ) . Lepiej nie użyawać postaciami magicznymi toporów, bo są dość ciężkie, a jak wszyscy wiedzą sorc i druid cierpią na brak capa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Swordy rządzą jeszcze niedawno miałem two handet sword
a teraz serpent sword i nie zrzędze na cap Zaresztą jak zaczniesz runkować to będziesz kase szybko zdobywał i np.kupisz bright sworda.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bo ja sprawdzałęm i sandały przyspieszają o 5% predkosc chodzenia ,a wtc zwieksza loot z potworów wierzcie mi na słowo bo sie wstydze udowodnic .. a tak poważnie podpisuje sie pod słowami Pawła_M ... tyle ze FSa taniej kupisz a tylko 5 capa mniej oraz obrony a kosztuje duzo wiecej (zalezy od swiata)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja tam niewiem walcze serpent swordem ale hyba sie pszezuce na d-hammer
Trimera>Carlin>jabola>lvl 18 >mlvl 26 |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sorcem walcze Axe, a Druidem walcze Swordem.
![]() To niema różnicy ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druid skille 20/24 a wcale długo nie trenowałem
sorc:19/24 po duzym treningu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() w sumie wam powiem ze trenowałem z Qmplem mniej wiecej zaczynaliśmy od tych samych skilli i ja mam 20/22 Druidem a on ma 19/21 Sorc..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Dla Druid-a i Sorecer-a najlepszy typ broni to "Club". Walczą używając magii, a gdy skończy się mana to nawalają z Club-a. [Oczwiście dobrze jest mieć zawsze przy sobie Mana fluid-y]. :]
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Niedojdziemy tak do czegos moze moderator by jakis pomogl bo widze ze jest duzo sprzecznasci miedzy graczami, aczkolwiek wiekszosc was jest za clubem i dla maga i dla druida, ale czy duzo bym stracil dajac druidowi jakiegos axa a magowi cluba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja NIGDY niewidzialem sorca albo druida z axe
mało knightów wali axe a co dopiero druid albo sorc??dla sorca i druida najlepszy jest club kupisz se c-mace a potem skull staffa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |