|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po raz niewiadomo który wybrałem się na mały relaxujący huncik połączony z tworzeniem strzał/hmmów, nabijaniem skilli, mlvl a czasem nawete levelu.
Opis charu na dole w sygnie. Cały czas używałem oczywiście włóczni. 1) Dwie valkirie, całkiem miły hit. ![]() 2) Amazon na dole przy 8 spawnach, niestety z powodu tłumu cieżko było poexpować coś... ![]() 3) Młodzież walczy ![]() ![]() 4) I znowu amazon ![]() cdn...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 5) Następny hit w amazona.
![]() 6) Next... ![]() 7) Valikiria przy 2 spawnach na górze. ![]() 8 ) Bardzo ładny hit ![]() ![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 9) Podział expa
![]() ![]() 10) Kolejny ładny hit. ![]() 11) Almost dead ![]() 12) Wilki chciały mi zabrać loot ![]() ![]() 13) Po drodze bonusowy pajączek ![]() 14) Loot pic ![]() Tyle, proszę nie krzyczeć za bardzo bo to moje pierwsze fotki. Walnąłem się o 20 px z szerokością, za co przepraszam, nie utrudnia oglądania ale trochę przeszkadza. Jeśli chodzi o loot, to po 2h zebrałem: 2x Plate Armor 12x Chain Armor 1x Double Axe 1x Protection Amulet (topór i amulet znalazłem jako fart w cudzych deadach ![]() 1x Small Ruby 392gp @ EDIT Down: Skille podałem w sygnie na życzenie (tylko proszę powstrzymać się od komentarzy na ten temat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Ładne hity szkoda że niepodałeś skili. Ja gram czasami na luni, ale z moim netem nie ma co expowac paladynem więc nabijam skile (55/50) dopiero ale jak muwiłem nie gram za duzo na luni.
Daj więcej ss może z guardów albo cóś :d
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Noo racja!
28 paldek to troche nie wypada chodzic na jakies amazonki i walkirie! Radzilbym zaczac ze smokami + blocker(na poczatku) albo wlasnie jakies guardy,berserki! I mozesz zrobic Desert questa z kumplami!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie no, jasne że nie chodzę nonstop na valkirie. Zazwyczaj siedzę na Pohu (lub kiedyś na hg), ale po 3h huncie na pohu schodzi ~500 - 800 strzał. Żeby zaosczędzić kasiorkę robię samemu trochę amunicji, a zamiast stać jak kołek pod depo wolę się przejść na valkirię i podwyższać statsy, robić strzały i lootować - to jest genialne rozwiązanie, bo leży tam mnóstwo żarcia, czasem wypadnie coś fajnego, a valkirie w ilościach 2, 3 na raz nic nie są w stanie zrobić gostkowi z tarczą na tym skillu.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Ja cyhab sobie zrobie palla bo mi sie te screeny tak spoobaly ze super nie widzialem ze pallek ze spearami chodzi w takie miejsca zawsze speary wydawaly mi sie uciozliwe bo treba je podnosic ale zauwazylem ze to zaden problem. Fitki super jak na twoje pierwsze nie doac ze ciekawe to sa bardzo ciekawe jest akcja i nareszcie cos oryginalneego nie gs dl ds d tylko amazony i valkirie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() fajne sski napisz tylko gdzie sa te valkirie i amazoni i czy jest cos jeszcze w poblizu ciekawego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miejsce huntu to pólnocny oboz valkirii nad Carlin, zaraz kolo wiezy. Na powierzchni jest 4x spawn amazonow i 6x valkirii, zas pod ziemia jest 8 spawnow amazonow.
Jesli chodzi o wieze, ktora jest kawalek drogi od obozu, to sa tam na obrzezach 4 spawny amazonow, a w samej wiezy 7x amazon, 8x valkirii i 1x witch 8)
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne hity, i ss też spoko są. Bardzo ten amulet był zuzyty?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie, nówka leżała. Z tym że mi to w niczym nie pogad, bo nie rozchodzą się za dobrze. Mam 10 zalegających amuletów w depo. Double Axów mam 4
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() gratz hunta, chyba tez sie tam wybiore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, no, noooooooo !!!
Lubie Amazonki i Valkirie ![]() Niezły loot ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() dzieki ze mi odpisales SwiFty bo z poczatku myslalem czy to nie gdzies w Outlaw Camp taki fajny respawn jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Bardzo mardze,trenujesz,trenisz m lvl,robisz arrowy/hmm.Moim przyszlym palem tez bede tak robil.GRATZ!.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() wywalone to jest bardzo,bardzo bardzoooo ladne hity gratzz skilli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Valkirie gdy sa dwie zawsze beda robic dosyc duzo dmg, niezaleznie od shieldinga, podobnie jak dwarf soldier. Powod? Kazda moze w ciagu jednej tury (2 sekund) walnac z melee i ze speara, a wiec z czterech atakow blokujesz tylko dwa - speary na klate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z tym że to co mówisz w praktyce się wogle nie sprawdza. 2 valkirię z melee nie są w stanie zadać na tym skillu więcej nad 8, a ze spirów walą w kontakcie wyjątkowo rzadko. Tylko raz na jakiś czas rzucą nim, i gdy trafią (co nie zawsze się zdarza) zadają od 12-24 dmg.
O wiele gorsza sprawa z 3 na raz. Wtedy idą już hity po 18 na melee i ~30 na spirach 8)
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Fajne screeny gratz lootu skilli i lvl
Jaki masz magic lvl?
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Lunara :: Galahard - Pally 28 Level - 64/52 Skills - Ab'dendriel(ale nie ważne, są ryby piły i ludzie młoty ![]() 2. Spox ss ale rzeczywiście 28 lvl na vakirach ;/ i troche skills słabe ale spox idź se na poh mówie ci ![]()
![]() |