|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Witam!
Będę tu zamieszczał ss z mojego 'zycia" na Refugii [non-pvp]. Nie znajdziecie tu ss z Demonów,Behemotów czy Warlocków,więc jeśli macie mówić,że ss sa nudne to nie musicie odwiedzac tematu. Tyle z mojej strony, przejdzmy do meritum... Przedstawienie postaci ![]() Guardy ![]() ![]() ![]() Nuda co nie ? xD ![]() ![]() pozniej wrzuce reszte SS, bo teraz lece do szkoly :/
We all fall down like toy soldiers Bit by bit, torn apart, we never win But the battle wages on for toy soldiers" Ostatnio edytowany przez Lazixv - 10-02-2006 o 12:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() BUUUUU NUUUDNE!! <joke>
Nie no, może być, tylko ja tych demonów nie widzę ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wciąż guardy...
![]() Combo ! ![]() ![]() Monk szaleje ![]() ![]() I znowu obijamy guarda ![]() ![]() Przeciętny hit xD ![]() Monk zdaje się mówic "Uhaj Tumanie!" x] ![]() Guard był znerwicowany i oto skutki : ![]() A tutaj poscig niczym w starym westernie ^^ ![]() I [marny] loot: ![]() C.D.N
We all fall down like toy soldiers Bit by bit, torn apart, we never win But the battle wages on for toy soldiers" Ostatnio edytowany przez Lazixv - 10-02-2006 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Ładne, tylko mag na Twoim poziomie ma już możliwość korzystanie z lepszych różdżek. Czemu Ty z nich nie korzystasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj denat denat..
Życzę miłej dalszej gry. ![]() Flavies [ Retired ]
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Coś mnie urzekło w tych dwarfach ;P...
Mimo ze nie gram w tibie... to coś mnie tutaj przyciągneło... nie wiem ![]() Życze ci miłej gry ![]() powodzenia na huntach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Heh nie widzisz demonow,poniewaz mnie nei zrozumiales ja mowilem,ze nie znajdziecie tutaj ss'ow z demonow czy behemotow ani warlockow tylko dwarfow guardow ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|