Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-02-2006, 22:55   #1
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny Oddaj głos!

Prawie w każdym tygodniu CipSoft prosi graczy o udział w nowym głosowaniu. Niektórzy zastanawiają się nad ich sensem i wpływem na decyzje "góry". Jak dowiadujemy się z dzisiejszego newsa, CipSoft uważa te głosowania za bardzo pomocne w ocenie oczekiwań społeczności gry. Czy jesteście zadowoleni z wprowadzanych innowacji? Jakie problemy wciąż pozostają do rozwiązania? Niejednokrotnie podejmowane były działania podyktowane wynikami votingu. W listopadzie 2004 pytano graczy o największe problemy Tibii. Okazało się że najbardziej denerwującymi są lagi, kicki oraz brak nowych terenów. W kolejnych miesiącach zainwestowano w usprawnienie systemu zapewniającego stabilniejsze połączenie z serwerami. W letniej aktualizacji wprowadzono nowy wielki teren - Tiquandę. Następnie powtórzono głosowanie i ponownie zadano to samo pytanie - żaden z tych problemów nie znalazł się już na czołowych miejscach wyników.

W tym tygodniu kolejny ważny i interesujący temat - aktualne głosowanie dotyczy Zasad Tibii odnośnie oszukiwania. Czy zadowalają cię aktualne zasady, czy uważasz je za zbyt restrykcyjne lub zbyt łagodne? Czy sądzisz ze istnieje więcej sposobów cheatowania które należałoby ująć w regulaminie? Jeżeli chcesz się przyczynić do nadania kierunku rozwoju swojej ulubionej gry zagłosuj już dziś!

Ostatnio edytowany przez Dabek - 10-02-2006 o 23:02.
Dabek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-02-2006, 23:11   #2

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

ale CIPSoft olal tez wiele roznych dosc waznych dla graczy glosowan takie jak "Najwieksze problemy" (czyt. http://www.tibia.com/community/?subt...ow&votingid=48 ) wiec jednak az tacy wspanialomyslni to oni nie sa.
stary 10-02-2006, 23:38   #3
darkdodzie
Użytkownik Forum

darkdodzie's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 95
Skille: 85/49
Poziom mag.: 19
darkdodzie ma numer GG 3867530
Domyślny

@up :
Zgadzam sie z toba w 100% ;]
Btw:Tylko pacce moga glosowac!!??
darkdodzie jest offline  
stary 10-02-2006, 23:39   #4
Boner3773
Użytkownik Forum

Boner3773's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)

Stan: Na emeryturze
Boner3773 ma login Tlenu bonerek@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
ale CIPSoft olal tez wiele roznych dosc waznych dla graczy glosowan takie jak "Najwieksze problemy" (czyt. http://www.tibia.com/community/?subt...ow&votingid=48 ) wiec jednak az tacy wspanialomyslni to oni nie sa.
a, kto powiedział że "muszą" sie przejąć votingiem?
oni sie tlyko lekko sugerują...teraz moim zdaniem nie będzie wiekszego sensu, bo i tak mają poprawić grywalność palkiem =)

cyu.
stary 11-02-2006, 10:39   #5
Lukis
Użytkownik Forum

Lukis's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń

Stan: Na emeryturze
Lukis ma numer GG 4154227
Domyślny

Mi najbardziej i tak jeszcze nie odpowiadają te speary. Niby się wolniej rozpadają, ale jak biore 100 spearów, żeby potrenować na monku, to po max 2,5h ich nie ma, a dla osoby, która zaczęła grać na nowym servie to raczej trudno będzie zdobyc tyle spearów.

Lukis jest offline  
stary 12-02-2006, 11:53   #6
Natasha Mckiss
Guest

Domyślny jestem zażenowana

Gram w tibie od czerwca na początku miałam postac w 4 godziny nabiłam 7 lewel i mnie hakneli nie wiem jak i czemu , potem zrobilam se knighta ale nie wiedziec czemu nikomu nie wadzilam ni nic nie robilam i mnie ciagle huntowali (jak sie potem okazało ktos skłamał cos o mnie i powiedział ze ebdzie ze mnie dobry lot;/) potem zrobilam sobie druida ,grało nim sie bardzo dobrze nabiłam 18 lewel miałam naprawde duzo przyjacioł i wszyscy mnie szanowali na xanterze i moj dobry kolega poweidział ze pogra moja postacia przesłąłm mu pasy i okazało sie ze mam keylogera to znaczy ze ktos widzi co ja pisze. okazało sie ze moja konto zhakował jakis psyhopatyczny polak ktory w co 2 słowie przeklina pluje sie i papla bez sensu . Potem załozyłam sobie knighta , i tu nie było porblemu gram se spokojnie tak godzinke dziennie nabiłam 33 lewel i kolega mi poweidział czy chce ze mna poskilować ,zgodziałm sie i poszlismy skilowac ,on był afk i uzywał makro a ja byłma przy kompie wiedzac ze nei wolno byc afk xD i tu nagle przychodzi gm i pyta sie mnie czy uwaywam makro ja odpowiadam ze nie i juz pisze na klawiaturze ze moj koelga uzywa a nie ja i jeszze nie zdazywal pisac a juz mnie zbanował !! moj koelga gral 6 posataciami a ja jedna i akurat mi musiał dac bez wogle zadnego dialogu , tak mi go szybko wstawił ze nawet nei zdazylam spisac jego niku !! i na dodateg z tego co wiem 1 ban jest na tydzien a mi od razu wstawili na miesiac nie rozumiem pomagam tak tibi zwerbowałam ze 120 nowych graczy i czy wy mi sie tak odpłacacie
prosze o rozpatrzenie mojej sprawy

Natasha mckiss

stary 12-02-2006, 22:32   #7
.Tomek.
Użytkownik Forum

.Tomek.'s Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005

Imię: Lordi Tomi
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Natasha Mckiss
Gram w tibie od czerwca na początku miałam postac w 4 godziny nabiłam 7 lewel i mnie hakneli nie wiem jak i czemu , potem zrobilam se knighta ale nie wiedziec czemu nikomu nie wadzilam ni nic nie robilam i mnie ciagle huntowali (jak sie potem okazało ktos skłamał cos o mnie i powiedział ze ebdzie ze mnie dobry lot;/) potem zrobilam sobie druida ,grało nim sie bardzo dobrze nabiłam 18 lewel miałam naprawde duzo przyjacioł i wszyscy mnie szanowali na xanterze i moj dobry kolega poweidział ze pogra moja postacia przesłąłm mu pasy i okazało sie ze mam keylogera to znaczy ze ktos widzi co ja pisze. okazało sie ze moja konto zhakował jakis psyhopatyczny polak ktory w co 2 słowie przeklina pluje sie i papla bez sensu . Potem załozyłam sobie knighta , i tu nie było porblemu gram se spokojnie tak godzinke dziennie nabiłam 33 lewel i kolega mi poweidział czy chce ze mna poskilować ,zgodziałm sie i poszlismy skilowac ,on był afk i uzywał makro a ja byłma przy kompie wiedzac ze nei wolno byc afk xD i tu nagle przychodzi gm i pyta sie mnie czy uwaywam makro ja odpowiadam ze nie i juz pisze na klawiaturze ze moj koelga uzywa a nie ja i jeszze nie zdazywal pisac a juz mnie zbanował !! moj koelga gral 6 posataciami a ja jedna i akurat mi musiał dac bez wogle zadnego dialogu , tak mi go szybko wstawił ze nawet nei zdazylam spisac jego niku !! i na dodateg z tego co wiem 1 ban jest na tydzien a mi od razu wstawili na miesiac nie rozumiem pomagam tak tibi zwerbowałam ze 120 nowych graczy i czy wy mi sie tak odpłacacie
prosze o rozpatrzenie mojej sprawy

Natasha mckiss
CO tu rozpatrywać GM uznał że dostaniesz bana i dostałaś. Od jego decyzji raczej trudno się odwołać.
stary 14-02-2006, 17:35   #8
Fatevux
Użytkownik Forum

Fatevux's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
Fatevux ma numer GG 3997873
Domyślny

To jest kolejny nie znaczący dla Cip vote. Dlaczego ? Bo i tak nic z tym nie zrobią !Co z tego że podniosą bany z tygodnia do 2 tygodni. Pozatym oni i tak są zbyt leniwi aby wprowadzi jakiegoś HackShielda jak w KO, a znając życie obojetnie od wyników zwerbuja poprostu więcej GM lub nie zrobia nic ! Zresztą zobaczymy na przełomie maj-czerwiec bo wtedy prawdopodobnie bedzie update (jak się nie spuźnią).

Fatevux jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania