|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() witam,
czy ktoś byłby mi w stanie krótko przedstawić jak się ma sytuacja "polityczna" na beryli? wiem że aktualnie najlepszą gildia jest Knighthood, ale nie zauważyłem żeby ta gildia miała jakis wpływ na gre, przynajmnie mi się tak wydaje...., wcześniej można było zarobić w żeby pod depo za nic, a teraz tak jakby nieco spokojniej, co prawda są pk, ale raczej sie leją miedzy sobą, przynajmniej mi sie tak wydaje... jaką taktyke stosuje Knighthood wzglądem graczy, czy można oberwać za duży lv, czy za coś innego? ps. co znaczy "pa"? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() 'pa':
- pożegnanie - skrót od premium account - skrót od power abuser (czyli gracz , który używa swojej siły na niekorzyść innych graczy np. wymusza kase/runy itp.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki, heh, nie wydawało mi się że ktoś wymyśli aż tyle definicji
![]() wydawało mi się dość oczywiste że w kontekscie gildi ktora rzadzi bedzie to oczywiste że chodzi o sposob w jaki gildie/ziomki traktuja innych, jeszcze raz dzieki, to by wiele wyjasniało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Knighthood bije głównie high lvl z rsem lub tych którzy w jakiś tam sposób im podpadli... Teraz jest bardzo spokojnie nie ma żadnych war no i jest fajnie
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 000
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
[wkońcu było tu BW, DT a teraz jest coś tzn KH czym kierowali niegdyś na Arcanii Polac a teraz ?!] Ale z Kh to nie jest tak do końca w porządku a nawet wręcz przeciwnie ... prawde mówiąc mam nadzieje że niebawem nastapi jakis zryw... poprzewracało im sie w głowie od tej władzy :/ Ale tak czy owak gorąco namawiam na to aby ludzi wracali na Berylie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: nie wiem :P
Profesja: Knight
Gildia: Daark
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() No to ja przedtawie ci sytuacje "polityczna" po:
1-Kh tutaj rzadzi, trzech graczy z best lvl sa wlasnie z Kh 2-gadalem z ponckiem (ca'pone) mowil ze juz wiekszosc polakow nie bedzie starala sie go przegonic (chodzi o polakow nie z KH) 3-czasami Kh robi PA (juz wiesz co to) no i strach wyjsc z dp 4- dziwne bo Korobskura padla od Aradny i Master'a Maho (oboje z KH) 5- watpie o odzyskanie przez polakow serva 6- malo graczy=wolny (powolny) resp = wolne expowiska 7- nie jest tak zle, nie ma war (raczej te mniejsze) juz raczej dosyc tanie itemy 8- nie zachecam osobiscie do grania tu bo: a) n.p moj kolega 36 lvl (mial 40) zostal zabity za to ze zrobil 40 lvl i skille dosyc doscyc (po 80) stracil k legi i w dodatku musial placic 10k Kh'dowi b) zajmiesz mi expowisko ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki, żeczywiście czasami troche sie boje wyjść z depo, ale to zazwyczaj wieczorkami, jak w mieście jest troche graczy, wtedy jakaś rozruba jest raczej nieuniknione, ale niekoniecznie niebezpieczna...
dzieki za szybkie odpowiedzi, tak sie tylko zastanawiam, czy 40 lv to juz u Kh to wysoki :?, sokoro juz biją? tak osobiście myśle że jak nikt sie nie bedzie wychylal to sie im znudzi zadzenie i moze sobie pujda z beryli, aczkolwiek to raczej nikła nadzieja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Raczej im sie nie znudzi... Z tego co wiem kh chca wyelminowac prawie calkowicie Polakow z servera :s Mam nadzieje, ze juz niedlugo powstanie jakas rebelia.
BTW ma ktos kontakt z Sampzorem? :> |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() @up
Kontakt z Sampzorem Luringen/Lunara <= jego char |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe Berylia jest bardzo spoko servem,ja akurat nie mam problemów z Kh,nikt nie sapie do mnie(bo i kto by śmiał
![]() ![]() ![]()
![]() Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...) Ostatnio edytowany przez Satyr - 13-02-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Berylia jest ok i ludzie w porzo ale KH za bardzo sie panoszy
![]() Rebelia jest tuż, tuż... Excail reaktywuje AO i mam nadzieje , że wielu polaków przystąpi do wojny( zresztą widze, że paru odważnych już jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() AO reaktywowało się ale nie wiem czy damy rade w ich botami :S
Btw. http://www.tibia.com/community/?subt...uarious+Oyster |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Jeśli Excail będzie online Sampzor,Rizzlaa,Aga, to powalczycie.Podobno Gipo ma dojść
![]() GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Nom bardzo milutkie
![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() czy mi sie dobrze wydaje czy sie wojna z KH szykuje ???
Jeste za trzeba im pokazać że nie mogą nami pomiatać. Ale do AO musi sie BW przyłączyć i jeszcze kilka innych osób bo inaczej będzie ciężko. Lecz myślę że dacie rade. Ja też z chęcią pomogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() BW już nie jest tak potężne jak kiedyś. Teraz moim zdaniem bardziej niż BW pomogłoby GiPO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ango Von Valour
Gildia: Insurrection
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() bociki okazały sie jednak najmniejszym problemem a nasze sd combo wygrywa z kazdym.
1 2 3 b00m next plz!