![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio w depo w carlin jakiś knight sprezdawał coś, co wyglądało jak głowa banshee. Nie zdążyłem dać look i nie wiem, co to, powiedział, że to rzadko spotykana głowa banshee (jakoś mu nie wierzyłem). Kiedy miałem kupić ją za 400gp (bo fajnie wyglądało), on powiedział, że znikło ot tak sobie (chociaż podejrezwam, że sprzedał bo w tym czasie brałem kasęz 2 chara). Ale nie mam pojęcia, co to jest i czy opłacałoby mi się kupić to za 400 gp? wie ktoś może?
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Była to pewnie poprostu martwa banshee...
Jest lekka i wyglada jak sama głowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Eh czego to nie wymyślą żeby wydrzeć od kogoś te pare groszy... A propo tak samo jest z padniętymi ghostami też zostaje po nich taka głowa, wygląda trochę jak turban
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja pamientam jak sie keidys zucilem na deda ghousta bo myslalem ze to jakis rarek ^^. Moze to yl tez glowa z dyni, ale to odrazu mozan sie pokapowac, pewnie ded banshee jak bylo napisane...
Pozdro
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() to dead banshee nie oplaca sie kupowac bo sie rozklada po jakims czasie wiec wniosek: strata kasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Forgotten shaman
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hehe jak kiedyś byłem z kolegami zabić kilka banshee pod thais to wziałem trupy i te sukienki to zamienilem sie za jakiegos axe ringa a reszte sprzedałem bo ludzie byli chętni (kolega pisał "Sell banshee shield ;P)i chyba 1,2k wynioslem przez co zwróciło mi sie za uhy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 24-02-2006 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Potwory ktore zabijemy osobiscie po wrzuceniu do domku po jakims czasie naturalnie sie rozloza. Istnieja jednak takie ciala ktore za zadna cholere nie chca sie rozlozyc i niektorzy gracze 'upiekszaja' sobie nimi domki. Dla przykladu mozna znalesc kilka cial smokow blisko temple w Kazordoon.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może ja sprostuje: wiem jak wygląda dead banshee (taka glowa lezy na szmacie)
a ta głowa była obrócona lewym profilem
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() Nie dead banshe tylko sline banshe -.- A tak btw to jak bylem newbie (nie mylic z n00bkiem) to w Ancient Temple kolo Thais na rotach byl zlurowany Fire Devil (nie mowic ze to nie mozliwe bo jak bylem newbie to nie bylo jeszcze anty-luring system) to mnie raz zabil a potem jak wrocilem po swojego scale armorka to juz byl zabity, to wzialem go sobie do depo, wsadzilem do skrzynki, a potem wsadzilem do niego cala moja kase
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() potwory sie nie rozkladaja w dp;p
btw. w domku tak ale sa np. dedy dragow na pohu i dedy ludzi tez na pohu ktore sie nie rozkladaja w domkach ![]() |
![]() |