Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-02-2006, 17:35   #1
GASIOR
Użytkownik Forum

GASIOR's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara

GASIOR ma numer GG 2911362
Domyślny Prośba

No więc zwracam się do was z dość nietypową prośbą. Jako że sam nie umiem rysować, zdecydowałem się poprosić o pomoc kogoś kto się na tym zna. Rysunek musi być dość nietypowy, będzie to okładka do mojej powieści RPG "The Fall of Gods". Co prawda napisałem ją już dawno temu, ale teraz pokusiłem się o jej wydrukowanie. Trzeba dodać pare poprawek, tak czy inaczej praca ma już 16 stronic. Przydałaby się ilustracja do każdego rozdziału, ale i okładką się zadowolę. A cóż ma ona zawierać? Jako że powieść jest o życiu i śmierci mojej postaci (skończyłem z tibią pół roku temu), ma ona przedstawiać nikogo innego jak mnie w rare secie [Eplate, Glegs, Demon Helmet (gdzieś na ziemi), Mastermind, SoV (ostrze do połowy, od połowy złamane)], na który narzucony będzie jakiś ładny płaszcz Poniżej zamieszczam moje zdjęcia w RL, zdjęcie mojej postaci i linka gdzie można znaleźć więcej screenów. Jeśli ktoś dorysowałby mi jeszcze długie włosy, byłbym zadowolony. Wiem pewnie ktoś uważa mnie teraz za idiote, ale cóż. Aaaah....przydałby się jeszcze napis "The Fall of Gods" i podpis autora rysunku, gdzieś poniżej z rokiem. Forma szkic ołówkowy A4 najlepiej.

http://photobucket.com/albums/v469/gasiorek/

00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35).
It weighs 15.0 oz.
Said to be crafted by tibian gods themself.
GASIOR jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania