|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Dzisiaj mój kumpel przeprowadzil krótka ale tresciwa rozmowe:
09:52 Kielek the pall: Siemka jestem ze strony www.tibia.pl i chcialbym zareklamowac nowy program stworzony przez nas. Jest w nimwszystkie kalkulatory, wszystkie questy po polsku(!), Skil bar(!). Naprawde warto sciegnij teraz !! Znajdzisz tam kazde nowe grafiki. 09:52 Kielek the pall: ~~/TibiaGGx-ver***** 09:53 Sir Jakub Olek: heh dobry zart 09:53 Kielek the pall: Jaki zart 09:53 Sir Jakub Olek: nie wiem 09:53 Kielek the pall: Jak ci sie nie spodoba mozesz suunoc 09:53 Sir Jakub Olek: ale jednak nie sciagne tego 09:53 Sir Jakub Olek: kk 09:53 Sir Jakub Olek: poczekam na iopinie ludzi ook ? 09:53 Kielek the pall: okey Ktos go zna ?? Zna ten program ?? Bo ja nie mam zamiaru go testowac ![]() Narazie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po 1, To na 99,9% jakiś trojan
Po 2, ten Kielek the pall podając sie, że jest z tibi.pl psuje opinie calemu serwisowi. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Dostałem tę samą wiadomość, już sam fakt żę podaje się że jest z tibia.pl okazuje to że jest to oszustwo, a nawet gdyby był z tibia.pl to czemu odaje adres innej strony??
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Kolejny idiotyczny, głupi, debilny, żałosny polaczek który myśli że wzbogaci się tanim kosztem...
#5 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() wkolejny tebilny program (trojan);/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() trojan na stowke.
tani chwyt ![]() powinienes wcisnac CTRL+R i wkleic pierwszego msg.
#7 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Koleś trochę pomyślał jednak chyba tylko brazylijczycy się mogą na to nabrać ^_^. Każdy szanujacy się gracz od razu by się zorientował, że to lipa po samym URL a żeby utwierdziś się w tym przekonaniu wystarczy sprawdzić w downloadzie tibia.pl..... Jeśli natomiast ktoś to już ściągnął to poewnie jużgo koleś shakował...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Kumpla zaczepil ostatnio typ twierdzoncy ze sprzedaje pacc, chcail by podac meila i w nim chcial wszysko wyjasnic meil okazal sie keylogerem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Hehe, tylko czekać aż powstaną postacie pokroju Dobo Pl, Matkus Pl i beda rozprowadzały takie gówno
![]() Zarty zartmi, ale... TIBIA.PL NIGDY NIE ROZPROWADZA PROGRAMÓW W TAKI SPOSÓB Więc strona inna niż tibia.pl stanowi potencjalne zagrożenie ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Jako, że od jakiegoś czasu w Tibię nie gram, ale forum przeglądam reguralnie ściągnąlem ten programik.
Dane: Nazwa:BlazingTools Perfect Keylogger Dzialanie: Program dziecinnie latwo wykryć. Ikonka pojawia się obok zegara po naciśnieciu alt+l. Widać, że nie byl pisany dla i przez polaków(literka ł). Jest to obszerny program przeznaczony raczej dla administratorów w firmach, a nie do kradzierzy kont. Posiada opcje SS co określony czas, wykrywanie określonego ciągu znaków. Usuwa się go jeszcze prościej niż znajduje- wystarczy użyć opcji uninstal ![]() Co do naszego dawcy programu: Mail:[email protected] haslo:****** (jeszcze nieznam ale się wlame, ma napewno 6 znaków.)
#11 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Wiecie co ? Wydaje mi się, że ten temat powinien być zamknięty/skasowany...bo jeszcze się jeszcze znajdzie koleś, który to ściągnie bo mu się nie będzie chciało czytać postów poniżej...a potem temat "hack" -.-
#13 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Ale cóż~ |
|
![]() |