Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-02-2006, 00:56   #1
kamil00s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2006

Profesja: Paladin
Domyślny Bez Komentarza!

DO Amina.

Siema, proponuje by był to temat, w którym ludzie wklejają same zdjęcia (nie linki) a inni użytkownicy nie wyrażają swojej opinii na temat tych zdjęć. Myślę ze jest to bardzo dobry pomysł, ponieważ gdy wchodzę w ten dział („Zdjęcia”) mam ochotę popatrzeć na fotki z Tibi, lecz w większości tematów znajduję się pare zdjęć lub w niektórych nic albo zupełnie jeszcze coś innego a to by był temat, w którym każdy, kto chce popatrzeć sobie na fotki z Tibi a nie chce mu się wertować tysiąca innych tematów znajdzie tu fotki z walk huntowania potworów z pk wojen itd. (wolałbym żebyście tu nie umieszczali zdjęć typu ”You advanced…” z jednego prostego powodu SA one nudne!). Amin by usuwał posty z samym tekstem lub wlepiał kary lub banowal jak by ktoś się nie podporządkował się zasadą tego tematu. Dobrze by było jak by ten temat był przyklejony. THX. (Dopuszczalny jest ktorki opis tego co wystawia fotki do kazdego zdjecia)

BRAKUEJ TAKIEGO TEMATU NA KAZDYM FORUM W KTORY LUDZIE KTOŻY NIE CHCA CZYTAC I WERTOWAC TYSIECY TEMATOW TYLKO CHCA POPATRZEC NA ZDJECIA Z GRY LECZ TYLKO CHCA POPATRZEC NA FAJNE SS Z ICH GRY.

nazachete wkleje pare ARCHIWALNYCH moich fotek z wojny na isarze

Pozdro kamil00s

Ostatnio edytowany przez kamil00s - 13-02-2006 o 01:02.
kamil00s jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-02-2006, 01:00   #2
kamil00s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2006

Profesja: Paladin
Domyślny

Stare ale fajne

kamil00s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania