|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Jaka broń jest waszym zdaniem lepsza?
![]() Aha i jeszcze jedno, przeszedłem całą gre i a chciałbym jeszcze sobie pograć na teranach Khorinis a nie tylko na dworze idorath. Mozecie mi przesłać save na koniec 5 rozdziału na meila [email protected] lub umieścic w poscie link. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Moim zdaniem najlepszy jest pobłogosławiony miecz paladyna i już, tak samo jak w jedynce najlepszy był Uriziel. Dlaczego? To proste: ma najlepsze statsy!
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no gadajcie coś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Mi się bardziej podoba broń 2h , ładnie lerzy na plecach, jeszcze miecz palladyna dosłownie jak serpent sword
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cycu
Moim zdaniem fajnie ze niema tarcz. bo fajne kombosy odchodzą i nietrzeba tyle kasy wydawać na equpiy. i tak jak twórca gry poweidział "Im mniej umiejętności i żeczy tym więcej czasu można poświęcić na zwiedzanie itd." czy jakoś tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Ja przeszedlem 1h i 2h tylko kusza i tylko lukiem i magiem
to bylo 5 razy i ja uwazam ze najlepiej zostac magiem i nie walczyc mieczem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plz odpowiadajcie dalej, macie jakieś konkretne argumeny?
@sir abaddon Ale ja nielubie być magiem ![]() Ja lubie mieć kogoś dobrego w walce wręcz i moje powiedzonko "Jak pierdolne to zabije" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() A co za róznica? Naprawdę głupi temat. Jak miecz dwuręczny jest silniejszy (a zwykle jest) to go używasz, a jak jednoręczny, to używasz jednoręcznego.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Litawor@
chyba niegrałeś w gothica |
![]() |
![]() |