|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() O to kontynuacja mojej starej pracy "Przygody Oerty"
Ostatnia część tego była zrobiona na koniec roku szkolnego(dokładnie kilka minut przed końcem)Więc wiele osób może nie wiedziec co to za fake,no cóż nie będe odświeżał tematu. Wiem że fake nie będzie dobry ale szczegół. PRZYGODY OERTY Prolog post #1 Ożywienie post #11 Utracenie nadziei post #17 Przebudzenie pana post #28 Potworny SEN post #45 Prolog 100 lat mineło od pamiętnej obrony Rookguard'u.Tam poległ przesławny GM Polak niszcząc Mega Master Evil Oerte.Od tego czasu rozpoczeła sie Wielka Wojna z orkami.Przez te 100 lat Mainland zmienił się do nie rozpoznania.Po tym czasie rozpoczeła się wielka bitwa na polu(na którym kiedyś była Fibuła teraz nic nie ma oprócz trawy)Ork Warlord w czasie bitwy zaatakował Oerte. Oerta(mistrz ognia)zaatakował swoim najpotężniejszym czarem.Warlord w obronie wziął super tarczę.Atak Oerty powiódł się ale nie całkowicie bo wysłał go do innego świata. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7.(Jakby coś to jest miejsce po tej ostatniej bitwie) ![]() P.S.: Plz comments(niech będą konstruktywne) Ostatnio edytowany przez Oerta - 13-06-2006 o 17:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() oo fajne ;D
Niech zgadne, oni otworza ta brame i to jest brama do innego swiata? ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() No... Wreszcie... Coś ładnego zrobiłeś... Tylko mam 3 sprawy.
1. GM Polak. Skąd wiesz, co sie z nim stanie w moim Fake'u? Ma pecha facet... Ciągle siedzi na rooku. I tam zginął... 2. Ostatnie screeny(2) "Ciekawe czego one broniły" się powtarzają. 3. Wogóle jakoś tak pusto... Nudnie... Jakaś eskorta... Ech! :/ @Edit: Widzę, poprawiłeś obrazek... Ale ten ostatni, to troche niewiadomo o co chodzi? Bo na Rook to niestety nie wygląda...
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 16-02-2006 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Misie(
![]() Mor pliks or hanted baj mi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Misie(
![]() Mor pliks or hanted baj mi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Crowal: Poprawiłem to z zdjęciami,a prolog nie musi być super tylko mieć troche fabuły w sobie.
Edit: Pisałem na początku że rook i main sie zmienił całkowicie i też było pisane że to Fibuła. Ostatnio edytowany przez Oerta - 16-02-2006 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Ładne...Czemu nie konstruktywnie? Bo pisze chaotycznie i i tak bys nie zrozumiał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() HeH, Ładnie...
![]() Co tu dużo gadać 9/10 - jeszcze niewiem o co do końca chodzi... ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Fabuła jakby Gothiciem zalatuje. A fejków za duzo nie dałes i praktycznie nie ma co oceniac (za wyjatkiem efektu teleportu który wyglada dobrze).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() tak jak w temacie zarabisty fake...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() Otóż nareście pokonałem swojego big lenia więc zrobiłem tego fake
![]() Ożywienie Po przejściu Oerty przez brame Jaszczury podstawili bomby magiczne żeby go otruć.GM Crowal przyniósł ciało Warlorda do opuszczonego baraku żeby go zmusić do mówienia. ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3.W opuszczonym baraku ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() P.S.: Plz Comments!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne...To znaczy lepsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @topic
Bardzo mi sie podoba rob dalej jak narazie 9/10 @offtopic Mam takie pytanko, jaki to program do robienia tych efektow specialnych? Proslibym o podanie nazwy Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 04-03-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Gratz!! SPoko fake daje 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() Otóż nareście zachciało mi sie zrobić kolejną część,choć pewnie ten fake sukcesu nie odniesie bo robie część na miesiąc ^.^
Utracenie nadziei ![]() GM Crowal zawiadomił już innych dowódców ludzi o tym że Orc Warlord uciekł. Ale Orc Warriory zabrały Warlorda do obpzu i pokazali mu ich najnowszy projekt.Oerta po wybuchu zasłabł i został zabrany przez magów jaszczurów... 1.Kryjówka ocalałych orców. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4.Magiczne drzewa. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Co się stanie z Oertą?? Czy Warlord dokona Zemsty?? Czy Ludzie powsztrzymają Warlorda bez Oerty?? Tego wszytkiego dowiecie się w następnym odcinku!! P.S.: PLZ Comments! Edit: Srry za bialy oufit ale chodzilo oto ze mial pod sobą biale ubranie a zbroje mu rozwalili Ostatnio edytowany przez Oerta - 07-04-2006 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Woda, ogień, spiryt wódka! niech pojawi się wiatrówka.
A tak na serio to poczułem przeciągły swąd powah rangers i captain planetoida No, ale poczekamy zobaczymy. Ork Archer - tak średnio ci wyszedł. Choć co miało swoją drogą wyjść... Ale jeszce jedna małą rzecz - po przegranej wojnie, ma jeszcze środki i możliwości na mutacje? Coś chyba słabo przegrali ;P ogólnie nie jest jakoś źle, ani spejcalnie dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Fabuła jest, Efekty są,no i klimat ale mam prośbę....
Nie zrób z Oerty super herosa i dołóż inną rase bo orców jest od kija ale rób dalej bo jest co czytać i na co patrzeć , a i thx za komenta w moim fake story(kij że negatywny nie długo następna część) ![]() Możesz podać link do programu w którym robiłeś te efekty? Pzdro
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 07-04-2006 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() Up and Up,up:
Rangersi i super hero to nie bedzie,fabułe mam zaplanowaną do końca ![]() Program to GIMP,było już napisane Edit: A co do archera to sie nie przyłożyłem ;p Edit2: Przecież są jeszcze Jaszczury ;p ,a tak na wogóle to będą jeszcze nieumarli i.. i więcej wam nei zdradze to tajeminca ;D Ostatnio edytowany przez Oerta - 07-04-2006 o 23:58. |
![]() |
![]() |