|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój pierwszy fake, który powstał dzięki: "Pomoc dla nowych fake'owców"(moge się mylić). Więc wilkie dzięki Hiey. Nie mam tylko programu do czcionki Tibjskiej. Kliknijcie na obrazek żeby powiększyć.
http://foteka.pl/?pokazImg=3648 Prosze o komenty. Edit: Jednak pokazuje się tylko link :[. Więc klikajcie na link. Edit2: Inny fake z użyciem Czcionki Tibijskiej kilka postów niżej!
Podpisy są dla noobów O.o Ostatnio edytowany przez FanGrek - 17-02-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Wszystko naćpane bez ładu i składu.A link do Fake Contervera jest w moim poradniki
Komentujcie Apokalipse
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
WIĘC PROSZE O KOMENTY DOTYCZĄCE SKLEJENIA FAKE'A, a nie tego co tam jest i poco.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ee jeśli chodzi o skeljanie to dobrze. A tak PS. to ja ten podpis (co ty masz teraz) od Alphadrona zabrałem a ty odemnie (poznałem bo tak jest wszystko na sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Program do pisania czcionki tibijskiej - poradnik dark sven'a
Fake troche taki... no wiesz... 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok. Fake z użyciem programu
![]() Może być? Jak tak może się wezmę za fakestory. Sorki za brzydko posklejane podłoże, ale tak jakoś wyszło. W końcu mam tylko Painta -.-.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W niektórych miejscach podłoga krzywo,jedna ściana krzywo,poucinane girki...A tak to może być i rób dalej.
btw. Jak chcesz robic fake polecamTibia sprite editor link w poradniku Crowala p.s twój podpis LóbiszCzytaćGłópiePozdyFKturychJestMasaBuenduwI Lit eruwek?Nie?JaTeszNie!DlategoZanimWyśleszPozdaTo PszeczytajGo,PoprawBłendyIZastanuwSieNadSęsemWypow iedzi.DyzortografjiMuwimySTOP!PrzyłonczSieDoAkcjiI TeszZrubTakiPodpis! ANALFABENCI MUSZOM ZGINONICI !!!111111! I w fake "Zucam cię..." @down Rzucam się pisze
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 17-02-2006 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ale jemu chodzi o to "Z"ucam cie a nie o polskie litery! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() rzucam się piszę.Aha i piszesz że masz tylko paint....ja też robie w paincie i nie ma to znaczenia na to że chodnik/podłoga jest krzywa
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() rzucam się piszę.Aha i piszesz że masz tylko paint....ja też robie w paincie i nie ma to znaczenia na to że chodnik/podłoga jest krzywa
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Acha, fakt, wiec sorry za literówkę. A co do painta to w niektórych programach można to zrobić równo bez "celowania", w paincie akurat trzeba dobrze trafić żeby wyszło równo.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() @up
Ja ma inny program ale i tak wole CELOWAC w panicie mowie Ci panit jesli chodzi o klejki jest cudowny ![]() Co do fake'a...Średnie :/ tyle powiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Fake do d. Żadnego pomysłu, sensu. Tylko naćpane wszystko co tylko może być. Weź się weź do roboty, albo odpuść sobie Fake'i.