|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Witam. Zamieszczam tutaj moje prace(stare, starsze i nowsze)
Rysowane ołówkami(jakie tylko są pod ręką, czasami niechce mi sie uzyc temperówki) Niektóre prace wymagały czasu wiec byly rysowane w domu, niektóre robiłem kilkanaście minut, robiłem je na lekcjach, jak większość. Rysuje tylko jak najdzie mnie wielka rządza i wena twórcza ![]() Niektóre rysunki przeszły pare filtrów i pierdół w Photoshopie, odrazu mówie że nieznam się zadobrze na photoshopie, a szkice koloruje szybko, także nie są zbyt dopracowane. Jednak jeśli coś nowego powstanie to odrazu zamieszcze. Jeszcze nie wszystkie zamieszcze. Stary rysunek, jak widać przerys z książki Warhammer ![]() Szybki rysunek ludka w szkole, do którego później na innej lekcji dorysowałem tło. ![]() A to po szybkim małym kolorowanku. ![]() Następny szkolny szkic, tyle że ten zajął mi więcej lekcji ![]() No i po kolorowanku ![]() Następna praca na lekcji, wprawdzie zaczynałem rysować od głowy lecz nie miałem pojęcia co będe rysował, zresztą przeważnie jak nie mam pomysłów to zaczynam rysować byle kółka, a potem 10 innych pomyslów wpada do głowy i tak coś tam wychodzi. ![]() No i kolory ![]() Następny szybko narysowany rysunek ![]() Tę osobę chyba znacie ![]() ![]() Ostatni rysunek który robiłem, tzn zacząłem robić. ![]() Smoczek, prosze nie czepiac sie jesli cos w nim nie gra, rysowalem go wylacznie z wyobrazni, mial on przedstawiac pewna scene w ktorej mial byc przywiązany łańcuchami które trzyma kilku ludzi. ![]() Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 21-12-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Szkoda, że kartka w kratke w niektórych miejscach i miejscami przydałoby Ci się więcej rodzai ołówków, albo chociaż zaostrzonych kilka
![]() http://img222.imageshack.us/my.php?image=elisha1ps.png Ta praca definitywnie najlepsza.
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Jak juz mowiles (pisales), nad jednymi pracami spedziles wiecej czasu i golym okiem mozna stwierdzic, ze wygladaja o niebo lepiej. Caly czas zastanawia mnie jednak ten smok. Skleiles go z dwoch osobnych kartek? Sadzac po marginesie, nie jest to jedna kartka i Ci troche zjechala z prawej strony. Jak wiadomo, najlepiej prezentuje sie znana pani, o ktora prosil Cie kolega. Coz... nie jestem jakims artysta, ale to bylo moje zdanie. Wiecej weny i powodzenia w nastepnych pracach.
ps. olowek rulz
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Może coś dzisiaj narysuje, niepewnie stoje z ołówkami, ale damy rade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() super rysujesz gonzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ten obrazek przerysowany z ksiazki warhammera jest zabojczy, moim zdaniem pokoloruj go... ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Ten przerys to z ksiązki Warhammera fabularnego, czy może Army Booka Vampire Counts?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Warhammer role playing game - fabularny;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Bardzo ładne prace, widać, że masz talent ;P. Tylko ten papier w kratkę, trochę psuje ogólny efekt ^^.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowy rysunek, a w sumie to portret który narysowałem z prośby koleżanki. Przedstawia on Macieja Zakościelnego.
![]() EDIT: Po walce z PS'em ![]() Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 09-03-2006 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pracki zajefajne ,aczkolwiek chyba ci troche za gruby wyszedł ten zakościelny,którego osobiście nie lubie.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Prace fajne, podobają mi się tyle że jedyne co uwiera to kratka ![]() Chyba masz ten sam problem co ja, czyli trudności z ludzką anatomią, ciężkie to jak cholera ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Narazie poprawilem błąd z policzkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gonzo: Twoje rysunki sa zaj....e !!
Masz stary talent, naprawde genialne. Zarabiscie rysujesz akcje... Nic dodać nic ując CóD MIóD I ORZESZKI!!!!! POZDRO I MORE MORE MORE PLX! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Wieszok@ z tym mentorem to bylo dobre xD.A z anatomia sie musze zgodzic...nigdy mi nogi nie wychodzą zawsze jakies za krotkie...
Dark Sven@ zi0m jest guten , trzeba tylko chciec xD i oczywiscie ciwczyc. Topic@ Koscielny jak zywy kolo !! Talenta masz na pewno ![]() Mieszanka Ps z ołówkiem...Miodzio ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Prace na całkiem wysokim poziomie i + za to, że inspiracje czerpiesz z Warhammer'a
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
|
![]() o czlowieku!! ja bym za te rysunki dal tysiaka xD 10/10
|
![]() |
![]() |