|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie ile tworzy się burstów po upade???
Fast!!! plz
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Kce
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: non-pvp
Poziom: 71
Skille: 88/70
Poziom mag.: 17
|
![]() Po ostatnim uaktualnieniu z czaru "Exevo Con Flam"
powstaja, niestety tylko 3 Bursty. W połączeniu z utratą SP, zabawa w robienie strzalek mija sie z celem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ci ^^6 xD
![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
poniewaz bo ostatnim upd czas potrzebny na stworzenie jednej strzaly zmienil sie tylko o jedna sekunde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() bardziej oplaca sie hmmy
![]() ![]() chodz nie, moze to zalezec od ceny i popytu na danym swiecie zarowno na hmm jak i na ba Ostatnio edytowany przez sliver - 20-02-2006 o 12:28. |
![]() |
![]() |