|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
|
![]() Założyłem ten temat, abyśmy mogli dyskutować nad tym o czym miałby być fake'i, żeby fake'i miały coraz lepszą i ciekawszą fabułę, itd.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJII |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Byl just taki temat...
I nie cieszyl sie popularnoscia...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ztym tematem było by jeszcze gorzej -.-
Temat: plagiat Temat: plagiat Temat: własny fake Temat: plagiat Tak właśnie by forum wyglądało, a z resztą gdyby każdy wzią z tąd pomysł nie było by w żadnym fake'u oryginalności -.-'' Co wg mnie jest ważne ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: tam gdzie mieszkam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pawciorek Ziom
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sleuht-Hounds
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: X\21
Poziom mag.: 23
|
![]() Zgadzam się ale z drugiej strony jak ktoś by chciał coś zrobic a nie ma talentu i chciał by dac komuś wyzwanie żeby to zrobił to temat może byc.
![]() Albo ktoś by chciał zrobic fake a nie ma na nie pomysłu, albo nie wie czy to już było to może spytac czego jeszcze nie było żeby takiego plagiatu nie zrobic jeżeli źle myslę to mnie poprawcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Ludzie. Po prostu odprężcie się, pomyślcie o czym ma być fake, myślcie nawet 2 godziny, byleby było coś nowego i oryginalnego. Pomysł na fake to nie jest "halp plx, o czym mam zrobić fejk?". Jeśli chcecie, żeby był to w 100% wasz fake, to naprawdę trzeba się przyłożyć!
Ostatnio edytowany przez Kuryca - 20-02-2006 o 13:06. |
![]() |
![]() |