|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() Yo !
Filmik z moimi wyczynami, rapidshare : http://rapidshare.de/files/13663360/...alida.avi.html a jakie Wy macie zainteresowania ? ![]() btw : program do robienia filmow mam szajski wiec dont kill me za to ![]() jakies oceny plx ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() yyy... powiem tylko tyle ze konto zalozone dzisaj a plik nie rec...wienc...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Konto założone przed chwilą jak i filmik zrobiony przed paroma godzinami
![]() nie widzialem jeszcze gej loggera w avi, a Ty ? przeskanuj sobie wirusem, gwarantuje czystosc ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wiesz nieosadzam ale otwierajac tutaj co 5 temat mam dziwne podejzanie ostatni sie tu taki syf robi ze szok...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Chciałem wnieść coś nowego, a że ostatnio ogladałem gackassy Szalonego Nurkowca to uznalem ze jak wsadze cos co ja lubie robic to moze i inni beda mieli ochote umiescic filmiki z zainteresowaniami graczy w Tibie, a jezeli nie to moze chociaz popatrza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ich Gacckasie to juz niewspomne wg. mnie to bezsensowne co chwile nowy temamt i ich idiotyczne wyglupy twojego filmu niewidzalem i niebede sadzic...to tylko moje zdanie
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Tiaaa, wyglupy ;P ale koncepcja zachowana, cos innego niz Tibia ;P jednak z Tibia laczy ten film to ze jego aktor(czyli ja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() to może scagne ale jutro trzeba isc spac bo jutro szkola (a ja chory wienc trzeba symulaowac zeby nieisc przed mamą :>) wiec jutro obejze pzdr
Ps. Co do gacckasu ja już mówilem w jednym z tych tematów ze dali by sobie spokój bo to forum o tibi a nie o ich wyglupach ale mowie że to moje zdanie ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Odświeżam temat :> zapraszam do sciagania poniewaz jak narazie to jest tego az siedem
![]() |
![]() |
![]() |