|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Ja mam prośbę do mądrej głowy, kóra będzie na tyle wspaniałomyślna, aby mi pomóc.
Z okazji 20 lvl moim rycerzem chciałbym pójść i pozwiedzać desert dungeon, zanim wpakuję się tam z ekipą do desert questa. Proszę więc Życzliwego o (w miarę możliwości) zapodanie mapki podziemi pustyni, wraz z krótkim opisem co i jak. Bylbym wdzieczny nawet za krotki opis, co można tam spotkać, w jakich ilościach, na jakim poziomie podziemi. Może też ktoś miałby ciut czasu na Harmonii, i w czynie społecznym mógłbym go nająć na przewodnika? Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Pozdrowienia Aaben |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() a czy 20 lvl tak juz zapelnil twoj umysl ze nie umiesz troche p[oszukac???
na tej samej stronie forum jest temat: Podziemia pustynii-dobry exp czy smierc... tak wiec gdy juz glowa ci sie troche oprozni to wejdz tam i sobie poczytaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Re: Krodarr
Dzikuję za tak wspaniałomyślne okazanie mi pomocy! Owszem, czytałem tamten temat, nawet prosiłem w nim o to samo.....(prawie) o co proszę w tym temacie. Zapewne Pan nie zdążył lub niechciał, lub something else doczytać go do końca. BTW: Mój przedmówca zapewne stawia sobie za punkt honoru pisanie postów z pustą głową,(sam dał mi podobną radę, sorry, nie skorzystam) co niestety widać.... W tym temacie proszę o jakieś konkretniejsze odpowiedzi, gdyż trudno obronić się przed śmiercią, dysponując informacjami pokroju:"nooooo wieeeesz, różne tam są stworki, dziury bez ropeplace" itp. "informacje. Lvl już 21 ![]() Pozdrawiam Aaben |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() jezeli nie ma tam tego czego szukasz to nie zakladaj nowego tematu tylko tam napisz post i czekaj na odpowiedz a jak odpowiedz bedzie zbyt ogolna to edytuj post i napisz ze prosisz dokladniej jakie sa tam potwory
|
![]() |
![]() |