Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-06-2004, 16:44   #1
Aaben
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 05 2004

Domyślny Podziemia Pustyni

Ja mam prośbę do mądrej głowy, kóra będzie na tyle wspaniałomyślna, aby mi pomóc.
Z okazji 20 lvl moim rycerzem chciałbym pójść i pozwiedzać desert dungeon, zanim wpakuję się tam z ekipą do desert questa.
Proszę więc Życzliwego o (w miarę możliwości) zapodanie mapki podziemi pustyni, wraz z krótkim opisem co i jak.
Bylbym wdzieczny nawet za krotki opis, co można tam spotkać, w jakich ilościach, na jakim poziomie podziemi.
Może też ktoś miałby ciut czasu na Harmonii, i w czynie społecznym mógłbym go nająć na przewodnika?
Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrowienia
Aaben

Aaben jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-06-2004, 17:14   #2
Krodarr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

a czy 20 lvl tak juz zapelnil twoj umysl ze nie umiesz troche p[oszukac???
na tej samej stronie forum jest temat: Podziemia pustynii-dobry exp czy smierc...
tak wiec gdy juz glowa ci sie troche oprozni to wejdz tam i sobie poczytaj
Krodarr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 19:36   #3
Aaben
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 05 2004

Domyślny

Re: Krodarr

Dzikuję za tak wspaniałomyślne okazanie mi pomocy! Owszem, czytałem tamten temat, nawet prosiłem w nim o to samo.....(prawie) o co proszę w tym temacie. Zapewne Pan nie zdążył lub niechciał, lub something else doczytać go do końca.

BTW: Mój przedmówca zapewne stawia sobie za punkt honoru pisanie postów z pustą głową,(sam dał mi podobną radę, sorry, nie skorzystam) co niestety widać....

W tym temacie proszę o jakieś konkretniejsze odpowiedzi, gdyż trudno obronić się przed śmiercią, dysponując informacjami pokroju:"nooooo wieeeesz, różne tam są stworki, dziury bez ropeplace" itp. "informacje.
Lvl już 21

Pozdrawiam
Aaben
Aaben jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2004, 19:43   #4
Krodarr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

jezeli nie ma tam tego czego szukasz to nie zakladaj nowego tematu tylko tam napisz post i czekaj na odpowiedz a jak odpowiedz bedzie zbyt ogolna to edytuj post i napisz ze prosisz dokladniej jakie sa tam potwory
Krodarr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania