![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ciekawsky Ocera
Profesja: Paladin
Świat: Ocera
Poziom: 24
Skille: 65/54
Poziom mag.: 12
|
![]() Pamietam jak na początku moi koledzy z dwoma spearami w rece chodzili sobie na potworki i trenowali skill distansu i shielding, teraz ja zaczęłem grać paladynem niestety chodzić z dwoma spearami nie moge ponieważ znikają one po pewnym czasie. Według mnie jest to dobry pomysł na afkerow i graczy uzywających różnego rodzaju botów ale, mogli by chociaż zrobić tak żeby te speary na dłużej starczały co o tym myślicie?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Mam nadzieje że jakaś broń dystansowa po następnym apdejcie
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() jezeli jest to server pvp to mozesz wbic 25lvl i potrenic na monku ![]() a jezeli no-pvp to masz problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
![]() |
![]() na moje afkerzy nadal moga uzywac botow tak jak powiedzial kolega wyzej a jak grasz na pvp wez se naprawde znajdz jakiegos kolesia co sumnie monka nabij troche lvl zebys mogl troche spear uniesc i tak tren a jak na non pvp to chyba najltwiej bys mial na Dwarf Geomancer ale bedzies zmial za malo hp:/ niewie kombinuj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() na non pvp trzeba po prostu znalesc ustronne miejsce zeby nikt nie zabil monka ;p
a co do normal pvp to raczej monk =) uniwersalnym rozwiazaniem natomiast dla osob ktorym monk pada zbyt szybko jest dwarf geomancer (tak sie pisze ? ;p ) byl gdzies temat jak na nim trenic =) a wyglada to mniej wiecej tak : O - skala G - geomancer S - summon = monk(reszta odpada) P - paladyn M - mag/druid summoner (x) - potworek atakujacy paladyna OOM(x) OSP(x) OGOO na screenie wyglada to lepiej ;p ale przynajmniej sens przekazany. geomancer podobno nie mial ani razu yellow hp =)
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 21-02-2006 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Cytuj:
@topic nie sluchaj go tylko zostaw eq w dp i z shieldem i ewentualnie z jakims helmetem idziesz sobiez 5 spearami na trolle najlepiej w jakies odludne miejsce jakim jest senja (jesli jestes w carlin) lub troll caves (w thais, ktore nie jest odludnym miejscem) i staraj sie iczyc do upadlego.... z trolli powypadaja ci nastepne speary i sobie bedziesz uzupelnial wmiae mozliwosci i potrzeby. PAMIETAJ trening czyni mistrza!!! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja swoim paladynem na Infernie nie miałem ŻADNYCH problemów żeby wbić 60 dista. Na roty ze spearami biegniesz, na początku na full attacku żeby Ci się zwróciło, potem balanced a na końcu full def.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aser Mina
Profesja: Druid
Świat: Hiberna
Poziom: 29
Skille: 16/22:)
Poziom mag.: 36
|
![]() A ja z kolegą zupełnie inaczej se poradzilismy, 100 wloczni w pecak nad jeziorko ja bije mlvl a on bije... mnie
![]() Sorry za te bełty troszke mi sie pochrzaniło ![]() Ostatnio edytowany przez Aser Mina - 26-02-2006 o 09:12. |
![]() |
![]() |