|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jestem ciekawy czy da sie żeby osoba nie mająca talentu artystycznego, nie znająca sie zbytnio na oprogramowaniach mogła awansowac na stopień wyższy niz uzytkownik forum.? Jezeli tak to ile (lat?) trzeba pracowac, i jak zeby uzyskać takie coś. Na jakiej podstawie wybieracie modów ?
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 21-02-2006 o 21:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaki do cholery stopień wyższy niż użytkownik forum?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Najważniejszy jest użytkownik!
Moderator do pieca! ;-))))))
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Na podstawie zaangazowania sie, dostepnosci czasu, umiejetnosci opanowania sie, przestrzegania regulaminum, jako takiej wiedzy o Tibii i forum itp. itd.
Do kasowania tematow i dawania warnow, nie potrzeba znajmosci programowania, znajomosci jezykow ani podobnych, ale gdyby chcialbys byc dobrym modem to musisz wyrozniac sie jakas umiejetnoscia, zeby pomagac np. w tworzeniu strony, czy robienia dla niej grafik.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie znam obecnego składu moderatorskiego zbyt dobrze, ale zapewne bierze się pod wgląd też taki współczynnik jak dorosłość. Gówniarza nikt nie mianuje na moda (choć różnie to bywa)
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
IMO modek powinien mieć skończone 18 lat, no chyba że jest to baardzo zaufana osoba. No i oczywiście powinien spełniać kryteria ,i trzymać się zasad, których co niektórzy się nie trzymają! No i przede wszystkim powinni być ludźmi! Bo modków dzieli się tak jak nauczycieli. Na modków-ludzi, którzy potrafią zrozumieć usera i zwykłych modków którzy trzymają się tylko i wyłącznie ścisłych zasad.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-02-2006 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2) Czy modek powinien mieć 18'stke na karku? nie jestem do konca pewien ale spox, offtop 3)Tu są tylko dwie rangi: User i Moderator (Admina nie wliczam bo to Siła Wyższa ![]() -------------------- PKU - panek kontrolny usera
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
A co ma wiek do zaufania? Jezeli osoba zachowuje sie odpowiednio, nie lapie glupich warnow, od dawna sie udziela i pomaga modkom to mysle ze zasluguje na modka. A tak btw. jezeli chcesz miec cos innego zamiast "Uzytkownik forum" to dolacz sie do jakiejs grupy prywatnej. @up sekundy sekundy ![]()
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 21-02-2006 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mam nikogo konkretnego na myśli, ale można by tu ładnie nawiązać do IRCa, na którym rzeczywiście gówniarzeria trzyma władzę. Mówię tu o osobach OPów. Mimo że wiele z tych osób mniej, bądź bardziej szanuję, to OPami być nie powinni. Na forum modem musi być osoba dorosła, w miarę możliwości potrafiąca zachować bezstronność, oraz nie dająca się ponieść nastrojom, chwili, innym modom/userom. I tyle od papcia Gufata.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Ville & Wieszok
Nie chodziło tutaj o mnie, już edytuję posta. Nie chce kłócić się znowu na ten sam temat. A bana nie dostałem za zachowanie, tylko za to że nie zauważyłem że pod 150 wersowym postem $cora jest napisane czcionką 4 "Proszę nie komentować, bo ban". ;p @ Gufat III Za tą wypowiedź masz u mnie dużego plusa ![]() Modek powinien mieć ponad 18 lat,bo to już jest rozsądny wiek.Wiadomo że ludzie 0-15 lat dostają w okresie dorastana za przeproszeniem Od***ek,i mogli by zdrowo namieszać na forum kiedy poniosą ich mocne emocje(nie chodzi mi tutaj o niszczenie fora,do czego zdolni są zresztą tylko admini,ale np.Nadmierne banowanie userów za nic.).Dlatego to powinna być oosba zaufana.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-02-2006 o 23:47. |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Ani Kald, ani Dobo nie mieli 18 lat w czasie kiedy byli modami, a ich stan psychofizyczny daleki byl (i jest) od normalności. Szczególnie Kald miał (i ma, za co mu chwała) większość zasad gdzieś, co nie przeszkodziło mu w świetnym wypełnianiu obowiązków. Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Człowieka rzuca dziewczyna, ma kłopoty w szkole, zwalniają go z pracy. Świat wali mu się na głowę ,i najchętniej palnął by sobie w łeb. Wchodzi na forum, i chce rozładować stres. Widzi podwójnego posta,i winiąc za swoją sytuację życiową cały świat od razu banuje, co przynosi mu lekką ulgę. (skoro ja cierpię, niech cierpią wszyscy!) .Oczywiście nie mówię że tutaj banuje się za nic, a tym bardziej że mnie zbanowano za nic. Po prostu modek bądź osoba która ma duży wpływ na innych nie może dopuszczać się takim emocją
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 00:10. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() podaj mi przyklad takiego zachowania bo jakos nie rozumiem aluzji
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@$cor: Naprawdę sądzisz, że zjechane kogoś "tak, że nie zostanie na nim nic" jest dobrym rozwiązaniem? Gratuluje ;; @Topic: Przede wszystkim powinna być to osoba zrównoważona psychicznie i mająca szacunek do wszyskich użytkowników, a nie tylko dla swoich znajomych(tak jak zresztą każdy user). @Off topic: Proszę, nie rozmawiajcie o IRCu w tym temacie. Rozmowa na jego temat zawsze kończy się kłótnią na poziomie kilkuletnich gówniarzy. @edit-up: Nie rozumiesz aluzji(obydwoje wiemy, że ją rozumiesz ![]() ![]()
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 22-02-2006 o 00:20. |
|||
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj nie było takiego zachowania, ja tylko mówię czego nie powinien dopuszczać się modek, i co ma do tego wiek. Cytuj:
Właśnie dlatego powiedziałem że dorosła albo zaufana osoba
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 00:23. |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Wybacz, ale na grupach dyskusyjnych tak jest, i, o dziwo, to się sprawdza. Idioci i półdebile są w mniejszości, a normalne wiadomości użytkowników są na porządku dziennym. Polecam przeczytać http://rtfm.killfile.pl (sekcja o zwracaniu uwagi itp) oraz zapraszam na jakąkolwiek grupę dyskusyjną - chociażby pl.comp.os.linux.sieci . Poczytaj troche, poczekaj az jakis debil zalozy glupiego posta (o ile się doczekasz), zobaczysz ile z niego zostanie. Poza tym dziwi mnie jak to jest, że część serwisów (jak linuxnews.pl) potrafi posiadać wspaniałe komentarze bez chamstwa, debilizmu, prostactwa, cwaniactwa, wulgaryzmów, gówniarstwa, nabijania komentarzy, trollowania, flamewarów i offtopiców, a część nie potrafi posiadać forum z jakimikolwiek innymi treściami. Panowie z grupek nie piszą przekleństw. Są o wiele lepsze metody użycia języka ojczystego. A uwierz mi, erudycja niektórych użytkowników jest na prawde na wspaniałym poziomie. Oni nie potrzebują przekleństw. Nawet więcej, doskonale radzą sobie bez nich, co nie zmienia faktu, że i tak są w stanie zrobić z Ciebie dno+metr mułu. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Swoja droga nie wiem czego wiekszosc z was wymaga od moderatora forum... nie moze byc zbyt surowy, nie moze sie dac poniesc emocjom, nie moze tez byc zbyt lagodny bo wtedy sie pojawia topici ze sie nie nadaje, ze nie banuje kiedy trzeba i pozwala robic na forum syf, kazdemu indywidualnie powinien tlumaczyc znaczenie kolejnych slow regulaminu a za jego nie przestrzeganie powinien przymknac oko dla was, ale dla innych powinien juz byc bezwzgledny... Przeciez to logiczne ze ZADEN moderator NIGDY nie spelni wymagan wszystkich uzytkownikow forum. @Walekifa: Jeszcze jedno... nie wypieraj sie ze twoje posty sa pozbawione aluzji, bo widac je golym okiem ![]()
![]() |
#18 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale z pierwszego quote'a wnioskuje, iz jezeli osoba nie ma 18 lat to po prostu admin musi miec do niego zaufanie. Prosze cie, nie ciagnij dalej tych tlumaczen bo slabo ci ida Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Scor ma racje. jak sie takiego zjedzie ze dwa razy, osmieszy na forum itd. to moze sie zniechecic, skoro w innych - dojrzalszych forach to wychodzi to dlaczego nie u nas? Bo obroncy praw newbie istnieja zeby bronic ucisnionych? Pfff. uf, rozpisalem sie.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @up
obrońcy praw uciśnionych newbie powinni być, w razie nagłego ataku agresywnych i wściekłych wyszukiwaczy nieładu i nieporządku oraz anomalii na forum ![]() jeśli zaś chodzi o noob'ów to krucjaty jak najbardziej status.. a czy status jest taki ważny? większość uważa, że tak, ale według mnie, jeśli ktoś się sam wykaże, to więcej o nim powie jego własny nick, niż jakikolwiek status pośród innych użytkowników ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#20 | |||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A z drugiego co? To ta sama treść,tyle że przekręcona. Chyba że osoba po 18 roku życia nie jest osobą dorosłą.... Cytuj:
Przepraszam ale to oni zaczęli. Fora są miejscem kłótni i sporów. Gdyby ktoś jechał muzykę którą bardzo lubisz też byś zareagował. Pamiętam jak kiedyś jakiś noobek wyśmiewał się w opisie z Metalu, w zamian za to dostał ze 20 brzydkich notek od Metal Militi ,i w każdym temacie w którym go zobaczyli To komentowali. Jakoś nikt im nic nie powiedział. Dla niektórych ta muzyka znaczy bardzo wiele, i są w stanie dostać za nią nawet bana Cytuj:
Przeczytaj ostatnie zdanie. Cytuj:
Ja? czy kto?Ja miałem zasłużonego,ale nie wiem o kim muwisz. Cytuj:
Albo się nauczy. Zobacz cobie mój stary temat "Bezkarnośc w tibi" on zmienił moją osobę na tym forum Cytuj:
Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 02:04. |
|||||||
![]() |