|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz/Poland
Stan: Na emeryturze
Imię: Holzus Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 17
|
![]() Gdzie można tu znaleźć mapkę respa na draconi jeżeli taka istnieje?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: A co was to?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blood Drid
Profesja: Druid
Gildia: Polskie Imperium
Świat: Camera
Poziom: 27
Skille: rod/22
Poziom mag.: 33
|
![]() Zajrzyj na Tibia.pl, mapa respawnu, poszukaj na mapce Draconii zobacz jaki jest na niej nr i przejdź na dół pod taki nr jaki ma Draconia i tam pisze co na niej jest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn
95 Draconia: Poziomy wyżej: Skeleton, Ghoul, Demon Skeleton oraz Dragon Lord. Na powierzchni: Scorpion, Skeleton oraz Ghoul. Pod ziemią: Dragon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: A co was to?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blood Drid
Profesja: Druid
Gildia: Polskie Imperium
Świat: Camera
Poziom: 27
Skille: rod/22
Poziom mag.: 33
|
![]() No widzisz więc już wiesz co jest na Draconi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bydgoszcz/Poland
Stan: Na emeryturze
Imię: Holzus Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Skille: 81
Poziom mag.: 17
|
![]() Wiem co jest na draconi ale nie wiem ile w jakich miejscach. Dokładnie muszę wiedziećc ile dragów jest gdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 24/29
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() ![]() z dragonami na draconii sprawa wygląda tak: po 1. czasami (raz na kilka dni) jest resp 6 dragów na samej wyspie - spacerują sobie po podstawowym poziomie i wymiatają! po 2. masz tam standardowo 3x pojedynczy resp draga, 1x podwójny resp, 1x resp DLa. te 3 pojedyncze dragony wstarcza zeby se na nich (expic/huncic) samemu - kiedy wracasz po rundce świeże mięsko już czeka. Ostatnio widziałem tam team: Knight i pall przez dwie godziny biegali w kółko(bez zatrzymywania) ubili z 60+ dragów i im się jeszcze nie znudziło (mi się znudziło i logout ![]() + draconii: * niekończący się resp dragów; * prawie nigdy tam nikogo nie ma; - draconii: * idzie się z pół godziny * klucz kosztuje 5K * trzeba użyć HMM żeby dojść * musisz zahaczyć o DSy a to fajne knightem nie jest * możesz spotkać Elder Beholdera (38 lvl knight ubiłem ale UH waste) * nie wyniesiesz loot baga (chyba że jesteś ostry kosiarz ![]() * żeby wyjść musisz albo przebić się przez stado DSów, mumii i mieć klucze, albo przemknąć obok DLa z pieczarką albo wrócić przez HG z parcelami Teraz już wiesz czemu tam prawie zawsze jest pusto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
Po 2. Trzeba się ostro starać żeby spotkać tam eldera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Jak dla knighta trzeba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Lukaszby
- pisałem z poziomu knighta - nie zwróciłem uwagi że Pall zaczął temat. Knight musi użyć HMM i już ![]() - osobiście zabiłem Elder Beholdera na którego wdepnął jeden Royal Pall 80+ który paradox robił (i zrobił 3 kroki nie w tą stronę co trzeba) elder mu mane wyssal i pal musial uciekac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
Ano fakt, musi mieć kilka, żeby zabić tego DS "strażnika" Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Lukaszby
Ano fakt jeśli tylko przechodzisz przez HellGate (czy to do wyjścia, czy na draconie) to jest niewielkie ryzyko spotkania Eldera. Jednak wystarczy przejść dosłownie 10 kratek nie w tę stronę i zonk. Ja w sumie spędziłem w HG duuuuuuuuuuuuuzo godzin i eldera spotkałem z 5 razy (2 razy ubiłem, raz dezercja a dwa razy przyszedł team posprzątać - również własne ciała). Jednak to że przechodziłem tamtędy setki razy i dziesiątki godzin spędziłem tam expiąc niczego nie udowadnia - na fibuli też musiałem spotkać DSa żeby już więcej w tamten kąt nie zaglądać... Ostatnio edytowany przez Bruno II - 01-03-2006 o 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Znalezc mozna wszedzie jak tylko umiesz sobie czarowac, exevo "mapke gif mi" mowisz w rl i jedziesz
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Chorzow
Stan: Niegrający
Imię: Co ci do tego?
Profesja: Knight
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() O LOL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Powrócilem teraz mam nowe zasady ![]() http://www.wirtualny-swiat.com/index...=28&ref=Guuggo WWW.PAJACYK.PL wspomóż glodne dzieci ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voodoomaster - 06-03-2006 o 08:39. |
![]() |
![]() |