|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() No więc na PAndori jest obecnie wojna.... zaczeło sie od tego że Eterios biegał swoją noob postaciął z Rs i Xener Faur ubił tego noob chara.. więc Eterios się zalogował i poprosił Gonzalez de'Brava i WUlfarga o ubicie Faur ... więc zaczeli go bić i im sie nie udało po czym po 10 minutach Faur zawołał kolegów i ubili Gonza i Wulfa ;d Potem Thaldus wpadł zabił NAreliego i Radolva i tak sie rozpętała wojna ..... pisze o tym że nikt nie wiem czemu o tym nie napisał ....
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() tiaaaa co do tej wojny to sie zgadzam z czystym sumieniem i nawet powiem tyle...powinni ich wpuscic all do jednego pomieszczenia zeby sie all pozabijali i bylby spokoj swiety ^^.
osobiscie niewiem za kim byc i w EC i w HK mam kumpli ;] dzisiaj np Gonzalez de'Brava dal mi draggy shielda ![]() eeee tam niech sie wszyscy w ****u powybijaja i bedzie spokoj swiety ;] |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() A pure bullshit.
Jak zwykle, osoby które najwiecej dyskutuja nie mają zielonego pojecia na ten temat. I nie ma zadnej wojny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Tie ty chyba śpisz na tym serwie a co niby za co zabili Zikka , Nareliego i Radolva ??!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() I chyba moga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() @up
nie,nie moga.. nareli i radolv sobie poprostu expili nic nie wiedzac o "wymianie ciosow" jak wy to nazywacie..
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |