![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cipowie właśnie uruchomili publiczny test serwer. Prywatny był troszke wcześniej, ale na niego mieli wejście tylko "wyróżnieni"
![]() Test jest czasem, w którym powinniście przetestować zmiany jakie zaszły w tibii. Należy dodać, że za tydzień powstanie nowy typ świata z modyfikacją dotyczącą walk PvP. Na tym świecie zabijanie będzie ZAWSZE sprawiedliwe. Z tego powodu postacie nie będą otrzymywać żadnych czaszek, oraz nie będzie automatycznych banów za zabijanie. Co więcej, w niektórych wypadkach będzie można otrzymać punkty doświadczenia utracone przez nasze ofiary ![]() Im mniejszy jest nasz poziom w stosunku do naszej ofiary, tym więcej otrzymamy punktów. Punkty nie będą przyznawane za zabicie kogos z naszej "paczki" (party), oraz kiedy zabójca ma o 10% większy poziom niż ofiara. Czas rzucania agresywnych czarow zmniejszono do sekundy i czar "Cancel Invisibility" będzie niszczył stealth ring z szansą 20% Na koniec - AoL (amulet of loss) oraz błogosławieństwa nie występują na takich światach. W przyszłych paru dniach można połączyć się do serwera testowego - testując właśnie taki świat. Poprostu zaznacz kwadracik z "test server login" w kliencie Tibii (Network options) i loguj się jak na normalny serwer. Wszystkie błędy prosimy zgłaszać do Tutora, Counsellora bądź GM'a. To tyle ![]() ![]() PRZECZYTAJ TO!!! 1) Narazie mogą występować pewne błędy typu "Connection Time out" - próbujcie dalej, test NAPRAWDE działa 2) NIE JEST on tylko dla PACC 3) Jeśli nie byłeś jeszcze nigdy na teście... nie, nie będe CI niszczył niespodzianki ![]() ![]() 5) Nie wiem dokładnie, z przed ilu dni jest wczytany stan... więc jak widzicie komunikat że hasło jest błędne - to znaczy że powinnieneś użyć starego (bo zapewne ostatnio zmieniałeś. 4) na teście możesz: zabijać, ginąć, wrzucać itemy, i co jeszcze dusza zapragnie ile chcesz - działania te NIE przechodzą na prawdziwy serwer. ![]() Tak więc? Co można jeszcze powiedzieć... kill, Kill KILL!!! ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() ![]() Jak narazie to mam TimeOut... Zobaczymy jutro albo puźniej... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() jupi wrescie teścik ide zobaczyc co tam na roku
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() buuuuuuuuuuuuuuu
![]() chlip |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() hehe kurde mysalem ze wsyzscy mogom wazic na test serwer a okazuje sie ze tylko pacc
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() ja mam pacc i niemoge sie wbic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() napiszcie jak bedzie dzialalo wszystko plxx :O
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() koniecznie zobaczcie czy SKILL BAR dodali!!
![]() jak nie to sie pohlastam szarym mydlem lub suchą bułką ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() serio to prawda że tylko pacman może wejść na test serva a o faccach to sie już zapomina co ?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() a ja proboje i proboje i niemoge sie zalogowac ja chce tam byc!!!!!!!!!!
ile taki test server trwa???
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Nikt narazie nie może wejść .... ja mam pacc próbowałem z 5 razy i nic ! coś pewnie im się popsuło jak tyle osób naraz chciało wejść.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Działa!!!! Mi!!! tylko jest jedna wada rraz weszle i wszedlem ale cos gra sie zacieała o teraz jakis timeout hmm czas wyrzucenia to jak w urbanie teroorze za dlugi czas oczekiwania.. poczekam do jutra jak coś..
![]()
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() a mi sie zdaje że tera je za dużo osób no cusz nie ma sie co martwić test będzie trwać kilka dni
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() A mi nic ;/ prubuje ciagle i nic... pisze mi timeout szkoda musze tam wejsc moim 94 knightem popekowac
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() Wywaliste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy został wprowadzony test serv(o której godzinie), bo zrobiłem dzis troche expa i nei wiem czy mi sie zachowa. Czy jak był test serv i ja nie mialem kliknięte na test serwer login w opcjach to czy sie zalogowale na test serv i czy wtedy expo co mi wleciała przepadnie
![]() plz o odp!? |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() @casperr
a jak zalogujesz sie innym charem? bo na ostatnim servie logowalem sie innymi charami np. z paccem chociaz pacca nigdy nie mialem @All czy wiecie juz czy moze jakies demonki biegaja luzem? bo chce troche poszalec ;]
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Waaa mI WSZYstko dziala ahHAHA jak fajnie
![]() |
![]() |