|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() No popatrz co to sie dzieje na tym swiecie , znalem go z widzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: 50.16°N 19.00°E
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ciekawe jak do tego doszło, podejrzewam że pass'ów nie rozdawał, jakiś nieoficjalny program wspomagający czy może atak kogoś naprawde znającego się na rzeczy, chociaż tacy raczej nie wyrządzają szkód tylko zaznaczają swoją obecność
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() zobacz se nick na tibia.com
Krokop To sie dowiesz jak go hakneli z reszta nie tylko go hakneli tego samego dnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Zamość
Imię: Megareign
Profesja: Sorcerer
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Wszystko dzięki krokopowi który dał (m. in.) linka lepperowi, jako że zrobił chamsko lepper wiedział czym to grozi a mimo to wszedł na strone z ww botem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tyle. Zrobił to kolega z rl. Niewiezycie ?? Nie musicie .... Poprostu chłopak wszedł na strone z keylogerem sciągnoł go odpalił na kompie a potem wpisał passy do tibi i ma hack .... kolega mówił ze w***ało sie jeszcze kilku innych z rl.
Hail Oska Hoopy.
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
krokop to największy szmaciarz na tym serwerze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() O matko,jak można wejśc na taki link? Co oni im powiedzieli? Torlofa też shakowali
![]() @ Modus to po co ten komment na tibi.com ?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 03-03-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Outworld
Imię: Jodo Kast
Gildia: Tempest Templars
|
![]() Ostatnio widizałem jak przed Depo scigali Prokopa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Łódź
Poziom: 17
Skille: 17/21
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ej to naprawde jest juz powalone powinni jakies wieksze zabezpieczenia dozucic w nowym update
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
Gildia: Black Tigers
Świat: Morgana
Poziom: 33
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Rada moja taka: Zalej pan robaka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2006
|
![]() Ludziska dopuki gra tibia będzie dostępna tylko na Windowsa to niestety trzeba będzie się strzec przed hakowaniem.
Trzeba "molestować" mailami twórców gry żeby była dostępna również na innych systemach ja już to zrobilem i namawiam na to innych im więcej tym lepiej. A co do różnych linków, filmów, a nawet zdjęć dotyczących gry poprostu przeglądam je na linuxie. Polecam jeszcze nie miałem problemów. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludziska dopuki gra tibia będzie dostępna tylko na Windowsa to niestety trzeba będzie się strzec przed hakowaniem.
Trzeba "molestować" mailami twórców gry żeby była dostępna również na innych systemach ja już to zrobilem i namawiam na to innych im więcej tym lepiej. A co do różnych linków, filmów, a nawet zdjęć dotyczących gry poprostu przeglądam je na linuxie. Polecam jeszcze nie miałem problemów. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Przepraszam za te same posty. Jestem nowy na forum i coś mi nie wychodziło.
pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
gdyby linux był tak popularny jak windows to by biegały po nim robaki.Ale po co robić robaka dla 4 tysięcy ludzi jak mozna go wpuscić na 20 milionów? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() @up mylisz się z dnia na dzień przybywa użytkowników linuxa poza tym był kiedyś poradnik jak uruchomić tibię na linuxie więc nie koniecznie windows
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |