Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-02-2006, 03:11   #1
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny Polityka,temat tylko dla powaznych

Szczerze mówiąc jestem zagorzałym oglądaczem polityki,lubię nowiny o partiach politycznych itd...interesują mnie wasze poglądy,np jaka partia polityczna odpowiada waszym poglądam....jaki jest wasz ulubiony polityk....oraz ten najmniej lubiany i dlaczego (bez głupiego pieprzenia typu "politycy to złodzieje,pod mór i pozabijać")
jeżeli kogoś sięnie lubi to trzeba uzasadnić dlaczego....bo nie mozesz mi odpisać "nie lubie leppera bo to wieśniak"...to nie jest uzasadnienie....

Ja na przykład lubię Ministra ziobro (bo interesuje się pojedyńczymi jednostkami)

Nie lubię Giertycha....bo sądzę ze to nacjonalista.....a jego młodziez wszechpolska jest nietolerancyjna i rasistowska

Lubię Tuska-za to bo jako człowiek wydaje się byc ....takim zwyczajnym polakiem z którym mozna pogadać,treśc jego wypowiedzi jest przejzysta

Moja partia? -głosowałem na partię Demokratyczną,PO tez jest bliska moim poglądom jednak sami politycy...raczej nie.
teraz czas na wasze wypowiedzi.
Hybryda jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-02-2006, 08:40   #2
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

Nie lubie Tuska bo jego dziadek sluzyl w wermahcie

Lubie Leppera bo dba o polska wies, a Polska jest krajem rolniczym, wiec dbac o rolnikow trzeba

Lubie Romka bo on taki wesoly (wesoly romek)

Podziwiam pana dyrektora, bo rzadzi krajem

Mlodziez wszechpolska rzadzi na kazdej paradzie rownosci i sie przylacze do nich zeby prac wroga

Prezydent jest spoko bo ma kopie bezpieczenstwa i podpieprzyl ksiezyc (amerykanie musieli wykupic licencje na ladowanie na nim)

Nie lubie kwacha bo to komuch

Nie lubie oleksego bo to ubek

Balcerowicz musi odejsc oneoneoneoneone11111111111!!!!!!!!!!!!!

- Jasiu, kim chcialbys zostac w przyszlosci?
- Prezesem Orlenu
- Przeciez nic nie wiesz na temat zarzadzania takim przedsiaebiorstwem i zwolnia cie po kilku dniach
- Ale dostane kilka milionow odprawy
stary 28-02-2006, 09:28   #3
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

ja nie lubię 80% polityków, bo za przeproszeniem pieprzą głupoty i gówno robią

Lepper to rzeczywiście wieśniak - jeśli chodzi o jego iloraz inteligencji, to chyba ma tak zwany 'chłopski rozum' XD ale nic ponadto.. jego texty są naprawdę niezłe

kaczek nie lubię - cały czas gadają o niczym i nie tym co trzeba twierdząc w dodatku, że mówią tak mądrze i dlatego inni mogą nie nadążyć.. no gdy się oczekuje od nich konkretów a nie masła maślanego o tym co niewielu obchodzi i o co się ich nie pyta.. jedno u nich jest dobre - jakiś porządek utrzymują tam w szeregach polityków

Tusk - wydaje się jednym z nielicznych normalnych
Rokita - ma fajne teksty i widać, że jest inteligentnym człowiekiem

jako, że nie jestem fanką tego całego Zoo, to niewielu pamiętam kto co robi i jaki jest
jedyne co widzę, to jak wymyślają coraz to bardziej paradoksalne zarządzenia i zmiany cały czas próbując poprawić poprzednie XD i tylko zapaleńcy wiedzą dokładnie co jak i kiedy

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  
stary 28-02-2006, 09:50   #4
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Domyślny

kiepsko,co z tego że dziadek tuska był w wermachcie? a moze twój prapra dziadek był murzynem? albo masz korzenie hitlerowskie...i czy to świadczy o tobie czy o tych ludziach?

Twoje wypowiedzi są raczej cyniczne,daruj sobie.
Hybryda jest offline  
stary 28-02-2006, 09:54   #5
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
ja nie lubię 80% polityków, bo za przeproszeniem pieprzą głupoty i gówno robią

Lepper to rzeczywiście wieśniak - jeśli chodzi o jego iloraz inteligencji, to chyba ma tak zwany 'chłopski rozum' XD ale nic ponadto.. jego texty są naprawdę niezłe

kaczek nie lubię - cały czas gadają o niczym i nie tym co trzeba twierdząc w dodatku, że mówią tak mądrze i dlatego inni mogą nie nadążyć.. no gdy się oczekuje od nich konkretów a nie masła maślanego o tym co niewielu obchodzi i o co się ich nie pyta.. jedno u nich jest dobre - jakiś porządek utrzymują tam w szeregach polityków

Tusk - wydaje się jednym z nielicznych normalnych
Rokita - ma fajne teksty i widać, że jest inteligentnym człowiekiem

jako, że nie jestem fanką tego całego Zoo, to niewielu pamiętam kto co robi i jaki jest
jedyne co widzę, to jak wymyślają coraz to bardziej paradoksalne zarządzenia i zmiany cały czas próbując poprawić poprzednie XD i tylko zapaleńcy wiedzą dokładnie co jak i kiedy

d.Taube

tak ale to ze lepper to wieśniak to nic nie znaczy...a moze chłopak sie stara i ma pasję? a to ze ma chłopskie odzywki to juz swoją drogą,pozatym nie wiem czy wiesz ale pytano polskie parlamentarzystki ,posłanki kto jest takim najbardziej szarmanckim i zadbanym męzyczyzną....kazda kobieta twierdzi Ze Andrzej Lepper...a wiec byćmoze nie jest aż taki zły.
co do rokity...sądze ze to cyniczny hipokryta,gdy przegrali wybory zachowują sie jak dzieci z fochem lub jakby te wybory wygrali,teraz rokita i Całe PO rzuca kłody pod noki PIS-owi. No ale to twoje zdanie,ja je tylko komentuję.
Hybryda jest offline  
stary 28-02-2006, 10:29   #6
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Giertycha nie lubie bo wyglada jak Large z Adamsow i jego swiatopoglad zatrzymal sie na XIX wieku, asslickuje PiS

Leppera nie lubie bo jest glupi, robi przerwy miedzy wyrazami jak mowi, powtarza sie, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, dziala niezgodnie z prawem , asslickuje PiS

Kaczynskich nie lubie bo wszedzie widza agentow i najchetniej stworzyli panstwo policyjne

Kwasniewskiego nie lubie bo sie nachlal na podrozy zagranicznej i jest komuchem

Oleksego nie lubie bo xD:xpv;pd;vdpb;pdb;dbd

Millera nie lubie bo to komuch i nie umie pilotowac helikopterow

Rokite lubie ( \o/ ) bo jest wybitnie inteligetny i jest z PO pqp

Tuska lubie bo chodze z jego corka do szkoly ;

Senyszyn nie lubie bo nie ma glosu jak skowronek
Olorion. jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania