Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-03-2006, 20:59   #1
Straznik Samery
Guest

Smutny BIG Sharing on Samera

Wiec pisze ten temat poniewaz nic z tym sie nie dzieje.
A wiec na samerze panuje cos takiego jak to ze kazdy Br ma po 2-3 ownerow Pokaze jak to dziala:
Taki Soul Sith teraz the best level na samerze wbil skilla 101 sworda chyba w tydzien jest 24h na dobe online i zaden GM go nie zbanowal to nie mozliwe dla zwyklego czlowieka zeby siedzial 7 dni bezprzerwy przed monitorem i expil/skillowal i nie spal
Nie pisze swoja postacia poniewaz sa osoby czytajace te forum ktore wchodza w d... Brazyla i bym mial Hunta i bye bye samera for all Live
Prosze jedynie Xadama zeby Zagladal na Samere co jakies 4-8h wtedy 2/3 h-levelkow powyzej 100+ zostalo by zbanowanych za sharing.
Kazdy z Obco krajowcow na samerze ktory sie wybije jest japrawdopodobniej Emilinowany lub tez shakowany dzieki czemu Brazyle zyskuja dodatkowego Chara.Wiele osob na Samerze tak mialo np. David Ded.Teraz oficialnie zostala mu oddana ale wiecie ... Zeby tego bylo malo Brazyle Hakuja siebie nawzajem.
Podejzwam ze po tym Artykule Soul Sith przestanie dzielic na 5 dni acc bo Pewien koles mu to powie (chwali sie skillami).No wiec to chyba na tyle jak cos to edituje temat Prosze Nie wiem GM Xadam zrob cos albo sama Tibia.pl niech zareakguje ja sie boje nawet uzyc CTRL+R Poniewaz jak natrafie na Brazylijsciego GM to moge sie pozegnac albo z tibia albo z samera .... dziekuje za wysluchanie

Ostatnio edytowany przez Straznik Samery - 01-03-2006 o 21:14.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-03-2006, 21:04   #2
Matiasher
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Lbn

Stan: Aktywny gracz
Imię: Matiasher
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 35
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
Matiasher ma numer GG 1884732
Domyślny

tak właśnie... tak to jest na Samerze...

ech... i co ja zrobie jak będe chciał mieć wysokie skille? też mnie zhuncą? do diabła z takim graniem...

echh... ja już oddałem 4 armory... panowie h lvl'e stwierdzili że albo będe płacił 'czynsz' za granie na servie albo sajonara...
Matiasher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania