|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Mam takie pytanie:
1. Czy jeśli mnie ktoś uwięzi w domku i zamknie drzwi to mogę jakoś wyjść ( słyszałem od kolegi, że jego kolega ;p został tak uwięziony, potem wymówił jakieś zaklęcie i z niego wyszedł)?? 2. Jeśli istnieje taki czar dla facc to poproszę.
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() 1. Tak uwięzienie jest możliwe gdy owner żuci czar żeby cię zaprosić do środka ale nie żuci czaru żeby upoważnić cię do otwierania drzwi( też tak miałem kiedyś ^^)
2. Chyba istnieje ale nie jestem pewien więc musisz poszukać na www.tibia.com albo w jakimś poradniku ![]() Ostatnio edytowany przez Anatol - 02-03-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
2. Alana Sio "twój nick". Służy on do wyrzucania z domku. Może go używać FACC (do wyrzucenia siebie XD) i właściciel domku (do wyrzucenia siebie i przebywających w domku). Jest to czar, którego nie trzeba kupować.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolq Assasin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Świat: Secura
Poziom: 49
Skille: 19/24
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
Dobrze mówisz ale nie trzeba wpisywać nicku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jak sa zamkniete dzwi to daje sie loga i sie pojawiasz przed domkiem tak bylo przed update ale teraz nie wiem bo stracilem domek ;/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Wielkie dzięki Mastadi, little meteorite! Muszę przetestować.