|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Oto wojna na Xerenie ktora odbyla sie wczoraj tak wlasciwie to nie byla wojna tylko zabijanie wrogów
![]() http://rapidshare.de/files/14549670/sneaking.rec.html A to Wszystkie wojny i fragi na Xerenie w postaci WMV http://rapidshare.de/files/14456981/..._Krew*****.html Hail Domnesticus Ostatnio edytowany przez Domnesticus - 03-03-2006 o 15:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() Można prosić o jakiegoś rehosta na tibicam np.?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I dobrze ,ze ten noob padl 0 pvp mial a pozatym juz nie bedzie sie tak wozil nuub.Ale widać jakich ma przydupów.....
NIEZLA ROBOTA CHLOPAKI a no i dlaczego nie uciekales przed nimi po piramidach? bys prawdopodobnie sie utrzymal do loga...;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamyk The Knight
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 54\52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja tak jak kolega wyzej poprosil bym o umieszczenie filmiku na www.tibicams.com bo u mnie sie nie da sciagnac.....
ps. poprosze o umieszczenie linku w tym temacie Z gory dzienkoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Fajne War Guild
P.S. Ale szkoda ze ta Guild mnie tez zabiła ale nie widac na tym filmiku ;p |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Ty Shaman vel spidery musiales nowe konto zakladac aby zapostowac to?
to nie jest zadna wojna tylko załosne pekowanie 10 na 1,wogole po co to dawales tutaj -.- zalosne i wogole pr0 knighci u was sa 44 lvl ze skilami 63/49 omfg ![]() ![]() jakbyscie zrobili wojne na otwartym terenie 20 vs 20 to byscie takie baty dostali ze hoho ![]() teraz to sie dopiero PA zacznie na xerenie nie ma juz przeciwnikow to mozna ownowac co nie ?! a tego Zwida,Phranelle,Dzikkuska,Xerenianusa to mi szkoda ![]() zalosny film oskara nie dostaniesz -1/10 to moja ocena Ostatnio edytowany przez Phy Praefectus - 03-03-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
huh .. po 1 ten server ma niecale 2 tyg. kazdy woli najpierw expic zeby byc najlepszym a trenieniem zajma sie pozniej .. Co mnie obchodzi gdzie twoja babcia ma jakie skile Nie martw sie o aerthisa on sobie jakos radzi a co do Xerenianusa , zwida , phranelli , dzikkuska , to oni sa w tej gildi od poczatku i wola za nia walczyc niz za polaczkow ktozy walcza o niepodleglosc servera =.= |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
|
![]() Xerenianus po co wogle siedzisz na tym forum.
Zapraszem do www.tibiaswe.com. Jeśli tak lubisz 3mac z nimi to idz do nich. =/