![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
|
![]() banda Yeti zabija 123 mastera i 143 elite, my lecimy na pomoc ^^
http://rapidshare.de/files/14704759/...aYeti.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() zza***iste
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym kogoś o sprawdzenie tego linku, bo jeżeli to nie keylogger to chętnie bym sobie obejrzał ten filmik, a ponieważ na tym forum co 3 użytkownik umieszcza keylogga to nieco się cykam.
Ja na kompie nie mam jakiegoś super antywira więc ja go nie sprawdzę. Dziekx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Filmik jest "czysty" jest o rozszezeniu .rec wiec niema sie czego bac chyba ze to jeden z tych co ma w sobie vira :> ale nie sadze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak to kejloger a wy wszyscy macie nasrane we lbach od plate setow chomikowanych w depo
Service load: 0% 100% File: InfernaYeti.rec Status: OK MD5 f061dc14e133355c32032de08368841e Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
Co wy wiecie o lagu?Hm..chyba nic!;p Jezus sie 3 dni respawnowal... STOP dla postowania filmow z Tibia.De tutaj! Ostatnio edytowany przez Radosny~ - 05-03-2006 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() a mnie smiesza filmiki na tibia.pl. Zaraz ktos powie ze nie msuze tu zagladac.
CO wieczor czy w dzien zagladam sobie na tibia.gamigo.de w tibia Movie Project. Widze tam jakis filmik i kolesia ktory sie wypowiada na jego tmat. Chwile pozniej zagladam na tibia.pl i filmik juz jest. kolega w peirwsyzm poscie pisze "i my lecimy na pomoc". Czasami to tak wyglada jakby na WoT filmiki umieszczali tylko Polacy. Chyba wiecie co mam na mysli:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie z Toba... Wkur**a mnie tacy ludzie - ci ludzie co mysla, ze wszystko to odrazu keylogger. boze cos bys im nie podal zawsze tylko "sprawdzcie czy nie keylogger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Widziałem to już na tibia.de
Tylko gdzie ci martwi 123 MSi 143 EK ? -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() Co tu muwic mało kto widział Yeti w prawdziwej tibi. Jestem zaskoczony bo słyszałem wiele pogłosek typu:
- potrafi walnac 250-300 ze snow bool - ma duzo zycia i naprawde mocno wali - przezuca sie na daleko stojacych shoterow itp... A okazalo sie zeYeti jest rowne zwyklemu dragowi a nawet gorsze. Pozatym myslalem ze pokazuje sie pojedynczy osobnik a nie calestado. Oby wiecej takich filmow niepowtazalnych pozdro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() O ****a