|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Uwazam ze modki za bardzo reaguja na jakies glupie posty czy tematy, przed chwila patrzylem do tylu a tam bylo full usunietych tematow z glupimi komentarzami modkow.
Przeciez to glupota, jakis newbie stworzy temat czy demon jest najsilniejszym potworem w tibii? A po godzinie temat bedzie usuniety komentarz bedzie RTFM lub SZUKAJ a mozna by bylo dac w ten czas odpowiedz i zamknac temat, a przy okazji newbie dostanie warna zniecheci sie do tibii.pl zrobi nowe konto a tamto bedzie smiecilo wolne miejsce. Moim zdaniem warny powinniscie wstawiac takim ludzia ktorzy pyskuja tzn gdy ktos zrobi temat tzw "Useless" to ten ktos mu dogada zaraz dostaniesz warna albo bana noob jestes nób super nób zamiast mu dac ta glupia odpowiedz na jego pytanie. Wiem przyznaje ze 2 lata na forum pelnym idiotow i reszty to nie przelewki i ja bym w prawdziwym zyciu chodzil i sie wyzywal na wszyswtkich kolegach po tych wszystkich glupich postach. Dajmy przyklad np tibia.com; Zrobisz tam triple posta dostajesz warna? Nie. Zrobisz tam glupi temat, dostajesz warna? Nie, poprostu kazdy go ignoruje. Napiszesz cos glupiego? Rozpocznie sie konwersacja, nie flamowanie. Ale tu na tibia.pl kazdy musi zlapac posta na jakims glupim temacie i komus cos dogadac i przy okazji glupi temat bumpnac. Poprostu uwazam ze modki za bardzo karaja za double posty czy czasami triple posty, kazdemu sie moze zdarzyc moze z powodu internetu, moze bo mu sie nie chcialo ale kasujecie odpowiedz tego uzyszkodnika tylko a to ma byc spoleczenstwo i ludzie maja gadac miedzy soba a gdy wy kasujecie posty bo sa glupie to juz nie ma tego spoleczenstwa. Poprostu gdy ktos zrobi triple posta od niechcenia to jego sprawa, to on traci respekt innych uzytkowanikow. Nie uwazam ze powinno sie wogole nie kasowac glupich postow bo bylby tu chaos ktory juz jest ale mozna zrobic skrypty ktore temu zaradzaja. Jeszcze co do zdjec, gdy ktos uzywa cheatow da zdjecie na forum to forum go odrzuca a on wtedy idzie na inne forum i przybywa cheaterow, zamiast pokazac mu ze cheatowanie to zla rzecz to forumowicze powiedza "wy pier da laj na tibia.org.pl", no i wlasnie na tibia.org.pl jest lepiej nikt sie nie kloci o cheaty modki nie kasuja wszystkich postow a co do uzywania cheatow to on kiedys bedzie "punished" lub go ktos haknie i bedzie zalowal za swoje winy. Rowniez gdy newbie daje swoje ss'y na forum grupka uzytkownikow mowi staaary co to jest ale cienkie idz na gsy demonsy warlocki etc, a jak daja juz ssy z gsow to forumowicze flamuja ze gsy sa nudne, moglibyscie byc chociaz wyrozumiali, moglibyscie chocby sklamac ze te ssy sa fajne, by ten ktos chodzil dalej na hunty a kiedys tym high levelm bedzie, i by byl jakis klimat prawda? Kazdemu by bylo milo, mozna zwrocic uwage ale dajcie spokoj. To samo do tych tematow "isara screens, berylia screens etc" one niszcza klimat rowniez, mozecie stworzyc do tego osobne fdora by tam sobie wrzucali ssy z danego swiata lub gildii, poniewaz gdy ktos wrzuca od siebie nie od gildi ssy ktore sa ciekawe czesto szybko przepadaja i na forum widze tylko te same tematy w czolowce od 6 miesiecy to jest takie nudne. A co do filmow, ostatnio pojawil sie taki film oblicze eternala jakis chlopak robil sobie jaja i zamiast do tego podejsc humorystycznie ludzie zaczeli wyzywac jego rodzicow, twarz, rodzine. Wyzywanie rodziny nie jest milegdybym ja takiego spotkal w rl strzelil bym mu w ryj nawet starszemu. Teraz dajmy przyklad tibiabr.com brazylijczycy sa odrzucani przez kazdego, maja fajne forum, trzymaja sie razem czy gringo czy nie. Pomagaja sobie ale polacy mysla ze sa lepsi przeciez prawda? Ja osobiscie nienawidze polowy polakow grajacych w tibie, tak wole szwedow, brazylijczykow, brazylijczycy sie ciesza ze poznali nowego kolege ktory nie mowi na nich brainless retards, a szwedzi sa sympatyczni trzymaja sie razem i choc mowia na nas polack to sa smieszni. Ale polak polaka potrafi tylko wyzywac bo wie ze sie nie spotka z nim w rl, polak potrafi tylko noobowac, krasc, i oszukiwac gdy sie ktos mnie pyta where are you from wstydze sie powiedziec poland poniewaz zauwazam ze pozniej jakby trace z nim kontakt, a wszystko przez was, polakow. Starajcie sie nie wyzywac siebie, lepiej badzcie jak br, tibia to tylko gra i wow jest lepszy poniewaz gra w niego mniej polakow, nikt nie kradnie gdy sie pokaze armor tylko chca isc z toba na hunty. Wiem ze zaraz bedzie full flamowania na mnie, troche sie rozpisalem ![]() with love to thc, - |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() mam jedno pytanie (sorki.. nie chciało mi się zagłębiać w koniec posta ^^", ale tyczy sie to początku)
"modki mają nie usuwać części tematu - mają dawać odpowiedzi i zamykać tematy" tysiące użyszkodników mają tam wchodzić spoglądając co to za głupi temat i jeszcze modek się w nim wypowiedział a nie skasował(!).. i teraz pytanie - jak bardzo przeciążone byłoby wtedy forum? ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() i ja się z tobą zgadzam. (też potrafie się rozpisać
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Gdybym nie był tak długo na tym forum, to bym odpowiedział, ale ponieważ widziałem już dziesiątki takich tematów, które założy jakiś_tam user raz na jakiś czas, to po prostu zignoruję. Poszukaj no tych tematów, gdzie wyjaśnialiśmy już wieeeele razy, dlaczego postępujemy tak a nie inaczej.
Powiem tylko, że wszystko się sprowadza do jednego: gdyby odsetek głupich ludzi na tym forum byłby taki, jak obecnie odsetek ludzi normalnych, to wystarczyłoby paru modków do zaprowadzenia porządku i obyłoby się bez tak szczegółowego regulaminu, wymyślnych zasad i systemu upomnień.
#5 | |||||||||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 05-03-2006 o 23:28. |
|||||||||||
![]() |