|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Krzycz tak w Tibi:
"Please rope me",a napewno ktos Ci pomoze.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Niech mi ktoś pomoże zaczynam grać w tibie i nie umiem jej uruchomić mam jusz swojego użytkownika w grze ale nie moge grac co mam zrobić?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Bysiek
Nie : "Please rope me" , "PLEASE ROPE ME' Dekker Napisz dokładnie co się dzieje .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() jaki nick?
jak bede w domu ok 18 to cie wyciagne ew. poszukaj liny w ciele trola
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Deker, musisz więc uruchomić grę TIBIE i w menu wybrać ENTER GAME, tam wpisz swój numer konta i hasło.
Lecz jeśli chodzi o Too many players online. Only players with Premium Account... to masz 3 wyjścia : 1) Kupić Premium Account 2) Próbować wbić do gry kilkanaście razy, może Ci się uda. 3) Wstać o 7 rano i wtedy uda Ci się wbić na 99,9% ( ja wbijam zawsze ) ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() właśnie w takich przypadkach przydaje sie czar dla pacc ten z levitacją
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() pewnie ten problem masz juz za soba ale zawsze pomysl hjak gdziesz idziesz wez zawsze lopate i line itp. itd. zalezy gdzie idziesz a pozaa tym logiczne wchodzisz do dziury bez liny przeciez keidys musisz z tamtad wyjsc ja tez pamietam mialem taki problem chyba 2 dnia grania w tibie wiec zawsze pamietaj a z reszta line i lopate zawsze nosi sie przy sobie bo to jest podstawowy sprzet (tak jagbys szedl do sklepy po chleb bez kaski)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Kiedyś miałem poobną historię , a nawet dwie ....
![]() Pierwsza ... to jak zaczynałem grać i nie miałem pojęcia o linie . Wlazłem do dziury , potem do następnej itd. i bardzo się zdziwiłem jak nie mogłem wrócić ... Pytam się kolesia jak się stąd wydostać , a ten w śmiech ... Gościu był Polakiem i zachował się wspaniale , pomógł mi wrócić na powierzchnię, całkowicie bezinteresownie. Od tej pory zawsze pomagam jak ktoś nie ma liny. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Druga ... byłem na trolach koło Venore, tam gdzie jest mino mag ... Spotykam kolesia, który utknął bo nie wziął ze sobą liny. Prosi mnie o pomoc ... a ja mam tylko jedną linę. Oczywiście mogłem go ropnąć , ale myślę sobie ... w tych trolach jest pełno lin, zaraz jakąś znajdę. Oddałem kolesiowi swoją linę , a potem przez 40 minut nie mogłem znalezc drugiej ! Pojęcia nie wiem dlaczego, bo pamiętałem, że zawsze było tam pełno lin ... A tu zabijam trolla za trollem i nie ma . Ale w końcu się doczekałem .... ![]() Nie macie pojęcia jak się wtedy cieszyłem ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------