|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Witam ..
Szukalem i nie znalazlem takiego tematu wiec chyba mnie nie zabijecie .. Otoz moglby ktos zalaczyc mapke jak dojsc do Elf Fortress ? Bo chodzilem tam pod murami i jakos wejscia nie znalazlem..Z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mapki niestety nie mam, ale wejscie do elf fortress jest na polnocy tegoz.Wydaje mi sie, ze doszedles do elf fortress od zachodu.Wroc do poludniowego wyjscia z veny, idz ciagle na wschod (na poludnie od takiego legowiska orkow).Lub jak wolisz - od drugiej dziury z rotami
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej weź ze sobą maczetę, nie jest konieczna ale jak zabłądzisz to szybciej bedzie troche chwastów nawyrywać niż się wracać.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Dziekuje wszystkim za odpowiedzi .. mam nadzieje ze dojde ale jakby ktos mial mapke to bardzo bym prosil ..
aa i to trzeba jakimis jaskiniami isc czy co ? bo to wejscie od orkow to wiem gdzie jest ... patrzac od wejscia do orkow tam gdzie jest szaman jakby ktos nie mial mapki i mogl wytlumaczyc to wiem jak isc do orcow .. dalej nie wiem czy jaskinia czy cos.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Do wioski elfów mozna dojść wychodząc przez południowe wyjscie z venore i kerowac się na wschód a tam przejsc przez 2 dzirę z rotami ( nie polecam tam isc na mniejszym lvl niz 30 (wyskoczy 3 arcanistów i 10 scautów i kilka elfów to problem bedzie))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() ja powiem tak od orkow w dol masz wejscie do rotow,...i sa taz temam slimy
idzziesz w strone slimow (ale nie do nich) i idziesz w gorny korytaz (jest tylko jeden) wyjdziesz na powierzchnie idziesz w dol i napewno dojdziesz...ps w tej drodze machetta jest niezbedna bo innaczej nie przejdziesz. a i jak grasz knightem i chcesz tam expic..to lv 30 jest dobry ...ale jesli masz lagi (jak ja :[) to bedzie ci ciezko zlapac scouty i sie zluruja w wieksze grupki..a to nie jest przyjemne...dobrze jest niosic na nie bohy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Sorry ze tak pozno ale mialem problem z kontem www
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum