Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2004, 11:02   #1
max04
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 05 2004

Domyślny Elf Fortress

Witam ..
Szukalem i nie znalazlem takiego tematu wiec chyba mnie nie zabijecie .. Otoz moglby ktos zalaczyc mapke jak dojsc do Elf Fortress ? Bo chodzilem tam pod murami i jakos wejscia nie znalazlem..Z gory dziekuje
max04 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2004, 11:58   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Mapki niestety nie mam, ale wejscie do elf fortress jest na polnocy tegoz.Wydaje mi sie, ze doszedles do elf fortress od zachodu.Wroc do poludniowego wyjscia z veny, idz ciagle na wschod (na poludnie od takiego legowiska orkow).Lub jak wolisz - od drugiej dziury z rotami
stary 28-06-2004, 13:03   #3
Trzciniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Trzciniak ma numer GG 8451284 Adres Jabbera do Trzciniak
Domyślny

Lepiej weź ze sobą maczetę, nie jest konieczna ale jak zabłądzisz to szybciej bedzie troche chwastów nawyrywać niż się wracać.
stary 28-06-2004, 16:31   #4
max04
Użytkownik forum

Domyślny

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi .. mam nadzieje ze dojde ale jakby ktos mial mapke to bardzo bym prosil ..
aa i to trzeba jakimis jaskiniami isc czy co ? bo to wejscie od orkow to wiem gdzie jest ... patrzac od wejscia do orkow tam gdzie jest szaman jakby ktos nie mial mapki i mogl wytlumaczyc to wiem jak isc do orcow .. dalej nie wiem czy jaskinia czy cos..
stary 28-06-2004, 17:12   #5
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez max04
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi .. mam nadzieje ze dojde ale jakby ktos mial mapke to bardzo bym prosil ..
aa i to trzeba jakimis jaskiniami isc czy co ? bo to wejscie od orkow to wiem gdzie jest ... patrzac od wejscia do orkow tam gdzie jest szaman jakby ktos nie mial mapki i mogl wytlumaczyc to wiem jak isc do orcow .. dalej nie wiem czy jaskinia czy cos..
Jesli wiesz, gdzie sa te orki (tak, ten shaman), to musisz isc od tego miejsca max na poludnie.O ile sie nie myle to jest jeden mostek przed mostkiem do tych orkow wlasnie .Wez machete, bedziesz musial sie przez trawsko przedzierac.Mapki niestety nie mam :/
stary 29-06-2004, 09:13   #6
Aragorn syn Arathorna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2004

Domyślny

Do wioski elfów mozna dojść wychodząc przez południowe wyjscie z venore i kerowac się na wschód a tam przejsc przez 2 dzirę z rotami ( nie polecam tam isc na mniejszym lvl niz 30 (wyskoczy 3 arcanistów i 10 scautów i kilka elfów to problem bedzie))
Aragorn syn Arathorna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2004, 09:23   #7
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

ja powiem tak od orkow w dol masz wejscie do rotow,...i sa taz temam slimy
idzziesz w strone slimow (ale nie do nich) i idziesz w gorny korytaz (jest tylko jeden) wyjdziesz na powierzchnie idziesz w dol i napewno dojdziesz...ps w tej drodze machetta jest niezbedna bo innaczej nie przejdziesz. a i jak grasz knightem i chcesz tam expic..to lv 30 jest dobry ...ale jesli masz lagi (jak ja :[) to bedzie ci ciezko zlapac scouty i sie zluruja w wieksze grupki..a to nie jest przyjemne...dobrze jest niosic na nie bohy pozdro
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2004, 21:00   #8
Fanfi
eX Moderator

Fanfi's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

Sorry ze tak pozno ale mialem problem z kontem www

stary 04-07-2004, 21:55   #9
max04
Użytkownik forum

Domyślny

Dzieki Ci bardzo.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania